ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

5 έλεγχοι που κάθε άντρας πρέπει να κάνει για την υγεία του

Ενδεχομένως αποτελεί ανδρικό προνόμιο η φοβία για τους γιατρούς καθώς σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στο περιβάλλον σας, άνδρες να αποφεύγουν την..
επίσκεψη στο γιατρό με κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία. Δείτε ωστόσο, με ποιους αυτό-ελέγχους μπορεί κάθε άνδρας να τσεκάρει την κατάσταση της υγείας του.
Δεδομένου ότι οι άντρες θεωρούν εαυτούς άτρωτους και απόγονους του Superman είναι πολύ συχνό φαινόμενο να μην τηρούν τα ετήσια τσεκ-απ τους, ως οφείλουν, στους εαυτούς τους, πρώτα και κύρια, και στη συνέχεια σε όσους τους αγαπάνε.
Γι αυτές τις περιπτώσεις που είναι «θρασύτατα» σίγουροι για την υγεία τους, αλλά ακόμα και για όσους πηγαίνουν μια φορά το χρόνο στο γιατρό, υπάρχουν κάποιες μικρές ρουτίνες αυτοπαρατήρησης και προσωπικού ελέγχου της υγείας, έτσι ώστε με αυτό τουλάχιστον τον απλό τρόπο να προληφθούν τα χειρότερα.
Αυτό που πρέπει να λάβουν υπόψη τους όλοι οι άντρες, αλλά και γυναίκες βέβαια, είναι ότι ακόμα και μικρές αλλαγές στο σώμα, ίσως είναι ενδείξεις για κάτι που χρίζει άμεσης ιατρικής βοήθειας και όσο το συντομότερο τις εντοπίσουν τόσο καλύτερο για τους ίδιους. Ακολουθούν 5 έλεγχοι που καλό θα ήταν να γίνουν κομμάτι της πρωινής ρουτίνας, όλων των ανδρών:
Ελέγξτε τα μαλλιά σας
Το τριχωτό της κεφαλής και η πυκνότητα αυτού είναι κομβικής σημασίας για όλους τους άντρες, γι’ αυτό φαινόμενα τοπικής τριχόπτωσης είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν πάνω τους.
Η κατά τόπους τριχόπτωση δεν είναι φυσική εξελιξη, όπως συμβαίνει με την σταδιακή ελάττωση της πυκνότητας της τρίχας, με τα χρόνια. Η απώλεια μαλλιών κατά τούφες υποδεικνύει έντονο στρες, το οποίο έχει οδηγήσει τα λευκά αιμοσφαίρια να επιτίθενται στους θύλακες της τρίχας, εμποδίζοντας την ανάπτυξή τους. Επιπλέον, όταν αρχίσετε να χάνετε όλο και συχνότερα τούφες από τα μαλλιά σας, δεν είναι μόνο ενοχλητικό καθώς συμβαίνει συνήθως κατά το χτένισμα και το λούσιμο, αλλά και άκρως ανησυχητικό, αφού χρόνιο στρες αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στην καρδιά και σταδιακή χειροτέρευση της μνήμης.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να μάθετε να διαχειρίζεστε το καθημερινό άγχος που σας καταβάλλει, αφού να το γλιτώσετε τελειώς είναι μάλλον απίθανο. Είτε με τη βοήθεια ενός ειδικού, είτε με τη  βοήθεια των φίλων, βρείτε τρόπους να αποσυμφορείτε τον εαυτό σας από τα στρεσογόνα βάρη της καθημερινότητα και θα διατηρήσετε για πολύ περισσότερο διάστημα την πλούσια κόμη σας.

Ελέγξτε το στήθος σας...
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου