ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΕ τα 9 προειδοποιητικά σημάδια που σου λένε ότι βγαίνεις με τον ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΡΑ!!!!


Κάθε γυναίκα έχει κάποιες αμφιβολίες για τον τύπο που βγαίνει ραντεβού. Συνήθως είναι σωστή και ακολουθεί το ένστικτο της...
Υπάρχουν όμως και φορές που σκέφτεται πολύ πριν αποφασίσει..

Αν έχει κάτι από τα παρακάτω τότε σίγουρα είναι ο λάθος άντρας, ψάξε για άλλον!

1 . Νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν

Αν ενδιαφέρεται περισσότερο για το πώς θα προσαρμοστεί στον κόσμο και νομίζει πως όλοι ασχολούνται με αυτόν τότε είναι σίγουρα μακριά από αυτό που ζητάτε. Αν αισθανθείτε πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και αδιαφορεί για εσάς, φύγετε με το πρώτο αεροπλάνο.

2 . Προσπαθείτε απεγνωσμένα να τον εντυπωσιάσετε;

Αισθάνεστε σαν να φοράετε μια μάσκα όταν είστε μαζί του; Μήπως προσπαθείτε απελπισμένα να τον εντυπωσιάσετε αλλά απαιτεί πολλά περισσότερα; Κυρίες μου, ο άνθρωπος οφείλει να σας αγαπήσει για αυτό που είστε, οπότε μην φοβάστε να είστε ο εαυτός σας. Αν δεν σας αγαπάει όπως είστε, γιατί είστε ακόμα μαζί του;

3 . Είναι πάρα πολύ κολλημένος πάνω σας

Ενώ οι περισσότεροι άντρες παραπονιούνται ότι οι γυναίκες είναι κολλημένες πάνω τους υπάρχουν παιδιά που είναι πιο προσκολλημένα και από κορίτσια. Αν ο φίλος σας είναι ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο λάθος σύντροφος. Εσείς και ο σύντροφος σας πρέπει να έχετε κάποιο χρόνο μόνοι σας, ο καθένας για τον εαυτό του.

4 . Δεν έχετε γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους του

Αν δεν θέλει να συναντήσετε την οικογένειά του ή εκείνος την δική σας τότε δεν θέλει σοβαρή σχέση μαζί σας και δεν σας αγαπά.

5 . Δεν ακούει τη γνώμη σας

Εάν αισθάνεστε όπως ο σύντροφός σας δεν ακούει εσάς, ίσως έχετε τον λάθος άντρα δίπλα σας. Αισθάνεστε λυπημένη και δεν μπορείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας μαζί του; Δεν σας ακούει; Προτιμάει να μιλήσει με τους φίλους του παρά με εσάς; Τότε δεν σας δείχνει το απαραίτητο ενδιαφέρον που χρειάζεστε. Φύγετε όσο είναι νωρίς.

6 . Δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον σας μαζί του

Ας είμαστε ειλικρινείς κυρίες μου όλες μας σκεφτόμαστε αν θα μας άρεσε να γεράσουμε μαζί με αυτόν που έχουμε σχέση. Αν δεν θέλετε να φαντάζεστε καν αυτό το ενδεχόμενο ποιος ο λόγος να είστε μαζί; Κανένας!

7 . Δεν είστε χαρούμενη όταν είστε μαζί του

Αν ο ελεύθερος χρόνος με το ταίρι σας εξαντλεί και αισθάνεστε κατάθλιψη τότε είστε με τον λάθος άνθρωπο. Σε μια φυσιολογική σχέση με έναν άντρα θα πρέπει να αισθάνεστε ασφάλεια και να είστε χαρούμενη.

8 . Ο ίδιος δεν έχει ενδιαφέροντα και χόμπι

Είναι η σχέση σας το μόνο του ενδιαφέρον; Αν ο φίλος σας δεν έχει χόμπι έξω από τη σχέση σας, ίσως είστε με τον λάθος-βαρετό τύπο. Αν δεν είναι παθιασμένος με τίποτα και δεν έχει στόχους στη ζωή του τότε γιατί να είστε μαζί του; Είναι απολύτως κενός.

9 . Προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιες συζητήσεις

Είναι σημαντικό για τα ζευγάρια να συζητήσουν για το μέλλον τους. Εάν έχετε απαγορευμένες συζητήσεις όπως για παράδειγμα, σχετικά με τη θρησκεία, την πολιτική, ή το πόσα παιδιά θέλετε τότε χωρίστε τον. Το να μιλάτε και να καταλήγετε σε καβγά δεν είναι υγιές.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να είσαι μόνη σου και δύσκολα πετυχαίνεις τον τέλειο άντρα. Αλλά κορίτσια μην το βάζετε κάτω και μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Ένας άντρας είναι μια επένδυση για το υπόλοιπο της ζωής σας.

kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου