ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων κεντρικός εκλογικός στόχος της ΝΔ

Σε αναδιάταξη δυνάμεων προχωρεί ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει των ευρωεκλογών, με πρώτη και καθοριστική απόφαση αυτή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών ..
με την κατάργηση της λίστας και της καθιέρωσης της σταυροδοσίας.
Ο πρωθυπουργός επιδιώκει, επίσης, εκτός από την ταχύτατη προώθηση των μεταρρυθμίσεων, να εκδηλωθούν τους επόμενους δυο μήνες έως την έναρξη επί της ουσίας της προεκλογικής περιόδου, ορισμένες κρίσιμες πρωτοβουλίες, με τις οποίες φιλοδοξεί ότι η ΝΔ θα πάρει το προβάδισμα.
Στις προθέσεις του είναι επίσης η διαμόρφωση ενός επιτελείου μάχης που θα αναλάβει να συντονίσει τις τρέχουσες υποθέσεις ως τις ευρωεκλογές. Στο σχήμα θα κληθούν να συνδράμουν αρκετά πρόσωπα με ιστορία στην ΝΔ, κίνηση που σηματοδοτεί την ανάκληση στην ενεργό δράση, πεπειραμένων στελεχών που συνδέθηκαν με τις πρώτες περιόδους ανάπτυξης της ΝΔ.
Ήδη, το γεγονός ότι στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συνιστά μια σημαντική εξέλιξη, για όσους παρακολουθούν τα σήματα καπνού από το πρωθυπουργικό μέγαρο…
Αποτελεί κοινή παραδοχή, πως το κόμμα της ΝΔ δεν μπορεί πλέον αν ανταποκριθεί ούτε στις απαιτήσεις της εποχής, ούτε στις υποχρεώσεις του και επί της ουσίας αποτελεί έναν σκελετό που έχει νεκρώσει. Η ώρα των αλλαγών έφθασε και ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την αναγέννησή του, διότι χωρίς κόμμα δεν μπορεί να στηριχθεί η κυβέρνηση και χωρίς κομματικό μηχανισμό, η παράταξη δεν έχει πιθανότητες για εκλογικές επιτυχίες.
Παράλληλα στην πορεία προς τις ευρωεκλογές θα επιχειρηθεί η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων που διασκορπίστηκαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012.
Υψηλόβαθμοι κομματικοί και κυβερνητικοί παράγοντες έχουν επιφορτισθεί από τον Αντώνη Σαμαρά με το καθήκον να αλώσουν στην επαρχία και στα αστικά κέντρα τους φίλους και τις «επιρροές» των μικρών κομμάτων.
Διότι, αντίθετα από διάφορους που πιστεύουν ότι για να γυρίσουν αυτοί οι ψηφοφόροι στην παράταξη πρέπει πρώτα να επιστρέψουν στη ΝΔ τα στελέχη που διεγράφησαν ή αποχώρησαν, ο Πρωθυπουργός έχει άλλα σχέδια, αφού θέλει πίσω στη ΝΔ τους ψηφοφόρους των δεξιών μικρών κομμάτων, όχι όμως και τους αρχηγούς ή τα στελέχη τους.
Η δεύτερη επιχείρηση που έχει ξεκινήσει το Μαξίμου είναι η προσέλκυση ορισμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που θέλουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στηρίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης.
Ο χρυσός κανόνας για να μεταστραφούν προς τη ΝΔ οι δυσαρεστημένοι του ΠΑΣΟΚ είναι το «κοινωνικό πρόσωπο» της κυβέρνησης, όπως εκτιμούν οι επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά.
Ιδιαίτερο βάρος θα ρίξει η ΝΔ στην λεγόμενη "σιωπηλή πλειοψηφία", σε αυτούς δηλαδή που στηρίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλισθεί η σταθερότητα
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ , ώστε να προσελκύσει αρκετούς τέτοιους ψηφοφόρους. Το αντίθετο μάλλον. Αυτό γεμίζει αισιοδοξία το Μέγαρο Μαξίμου ότι μπορεί να γυρίσει το ματσάκι, που λέει και η διαφήμιση!

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου