ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Φιάσκο για τον Τσίπρα: Επιμένει στην υποψηφιότητά του ο Καρυπίδης και αποσύρεται ... ο ΣΥΡΙΖΑ



Το φιάσκο είναι τόσο μεγάλο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρεί για επικοινωνιακούς λόγους να φανεί αμέτοχος της όλης υπόθεσης..


Σε πραγματικό φιάσκο μετατράπηκε η υποψηφιότητα Καρυπίδη για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Δυτική Μακεδονία διαμήνυσε ότι θα κατέλθει στις εκλογές ακόμα και αν η Κουμουνδούρου αποσύρει τη στήριξή της στο πρόσωπό του. «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν. Συνεχίζουμε αταλάντευτοι και ανένδοτοι» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Θόδωρος Καρυπίδης και είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο καταλήγει καλώντας «όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως πολιτικών «χρωμάτων», να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα».
Τα πράγματα περιπλέκει η κατάσταση στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου η πλειοψηφία του περιφερειακού οργάνου τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Καρυπίδη την ώρα που η Κουμουνδούρου είχε αποφασίσει οδηγήσει τα πράγματα σε ένα βελούδινο διαζύγιο.
Στόχος του επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα ήταν να ωθήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη να αποσύρει ο ίδιος την υποψηφιότητά για να διασωθούν οι όποιες εντυπώσεις για την Κουμουνδούρου μπορούν ακόμα να διασωθούν. Στο πλαίσιο αυτό απ’ το πρωί της Πέμπτης σειρά κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα κρατούσαν αποστάσεις απ’ την υποψηφιότητα που πέντε μέρες πριν είχε εγκρίνει η Κεντρική επιτροπή. Ακόμα και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «λάθος», ενώ ακόμα και η Αυγή κυκλοφορούσε την Πέμπτη με άρθρο στο οποίο ανέφερε «δεν πα να είσαι αντιμνημονιακός, άμα είσαι ρατσιστής δεν είσαι σύμμαχος, είσαι αντίπαλος».
Η απόφαση για την Κουμουνδούρου να άρει την υποστήριξή της στον Θ. Καρυπίδη πρέπει να θεωρείται ειλημμένη και πιθανότατα να επικυρωθεί την Παρασκευή, όπου και αναμένεται να συνεδριάσει μετά από δύο αναβολές τις τελευταίες μέρες η Πολιτική γραμματεία. Ωστόσο αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στη Ρώμη από νωρίς το μεσημέρι στο πλαίσιο περιοδείας του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς!
Το φιάσκο είναι τόσο μεγάλο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρεί για επικοινωνιακούς λόγους να φανεί αμέτοχος της όλης υπόθεσης. Μέχρι στιγμής τους χειρισμούς και τη διαχείριση της κατάστασης την έχει επωμιστεί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και το αρμόδιο στέλεχος για την αυτοδιοίκηση Βασίλης Πουλάκης, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κοζάνη την Πέμπτη για να εκτιμήσουν από κοντά την κατάσταση στην τοπική κοινωνία και στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την Κουμουνδούρου, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν θα επηρεάσει τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις της για το θέμα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου