ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι και γιατί;


 

Πριν θεωρήσετε όλες τις φιλικές σχέσεις αποτελέσματα τύχης και μόνο, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω, που καταγράφουν τις φιλικές..
συμπεριφορές και τακτικές των ζωδίων και σας λύνουν πολλές απορίες στο γιατί κάποια ζώδια φέρονται με τον έναν τρόπο και κάποια άλλα ζώδια με έναν άλλο τρόπο.
Κριός
Κομμάτι μιας καλής φιλίας είναι η επίδραση και οι επιρροές που ασκεί ο ένας φίλος στον άλλο και σε αυτό το κομμάτι ο Κριός είναι ο καλύτερος φίλος. Έχει το ταλέντο να σας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του για ένα καινούριο βιβλίο ή μια καινούρια ταινία ή μια καινούρια ποικιλία κρασιού και να σας ωθήσει να δοκιμάσετε κι εσείς μαζί του.
Αυτή η συμπεριφορά, ωστόσο έχει σημάδια εγωισμού, καθώς ό,τι και να έχετε εσείς στο μυαλό σας, ο Κριός θα βρεί κάτι πιο ενδιαφέρον να σας προτείνει βάζοντάς σας πάντα στο δίλημμα να διαλέξετε και στη διαδικασία να ακυρώσετε τα σχέδιά σας με τους άλλους φίλους σας, που μπορεί να σας κάνει ένα καλό φίλο στον Κριό, αλλά όχι έναν καλό φίλο γενικά.
Ο Κριός λοιπόν, θα πρέπει να μάθει να μετριάζει τον ενθουσιασμό και να σέβεται τις διαφορετικές προτιμήσεις των άλλων. Εαν το καταφέρει αυτό γίνεται πραγματικός και θα είναι πάντα εκεί να σας στηρίξει σε κάθε περίσταση.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι συνεπείς και αξιόπιστοι και πάντα στο πλευρό των φίλων τους. Ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να σταθούν στο πλάι σας με τον τρόπο που επιθυμούν, θα είναι ειλικρινείς απέναντί σας και θα σας δώσουν άλλες λύσεις για το πρόβλημά σας.
Οι Ταύροι ωστόσο, δεν έχουν την άνεση να κάνουν νέους φίλους εύκολα και γρήγορα και προτιμούν πάντα την παρέα ενός παλιού καλού και δοκιμασμένου φίλου. Είναι σημαντικό για εκείνους να έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους, γι’ αυτό και συχνά δείχνουν τόσο επιλεκτικοί και «δύσκολοι», καθώς έχουν αυστηρά κριτήρια.
Τέλος, το μεγαλύτερο ατού του Ταύρου στο θέμα της φιλίας είναι η διαρκής διαθεσιμότητά του να βοηθήσει έναν φίλο που βρίσκεται σε ανάγκη, με οιοδήποτε τρόπο.
Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι έχουν τους περισσότερους και τους πιο διαφορετικούς -μεταξύ τους- φίλους από όλα τα ζώδια. Οι Δίδυμοι έχουν ανάγκη τέτοιας διαφορετικότητας στον κύκλο τους, ώστε να έχουν πάντα κάποιον να κάνουν παρέα, ανάλογα με την εκάστοτε διάθεσή τους. Γι’ αυτό το λόγο, αν και γενικά σκεπτικιστές, μοιάζουν να αποδέχονται τον άλλο, όπως είναι και με πάντα θετική διάθεση.
Το κακό με αυτή τη νοοτροπία είναι ότι στο τέλος της ημέρας δεν έχουν κάποιον για να στηριχτούν όταν παραστεί ανάγκη. Όλοι είναι παρέα τους, αλλά πόσοι από αυτούς είναι πραγματικοί φίλοι;
Οι Δίδυμοι έχουν ακόμα έναν παιδικό ενθουσιασμό για ό,τι κάνουν και αυτόν τον ενθουσιασμό μεταφέρουν και στον κύκλο τους. Απολαμβάνουν την παρέα των νεότερων που νιώθουν τον ενθουσιασμό τους για ένα νέο project, αλλά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στους προβηματισμούς και τα ερωτήματα που προκύπτουν από τους μεγαλύτερους φίλους, που δεν έχουν την τάση να τα βλέπουν όλα ρόδινα αλλά περισότερο ρεαλιστικά. Η αμφισβήτηση κάνει καλό στον Δίδυμο, καθώς οι παρορμητικές συμπεριφορές δεν έχουν πάντα θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι κάνουν πολύ καλούς, αλλά πολύ λίγους  φίλους. Στα πρώτα στάδια της γνωριμίας, θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα και αν καταφέρετε και περάσετε το φίλτρο του Καρκίνου, τότε σίγουρα θα καταλήξετε με μια δυνατή και ισόβια φιλία. Το καλό και το κακό με τους Καρκίνους είναι ότι αντιμετωπίζουν τους φίλους σαν οικογένεια, το οποίο ακούγεται ιδανικό αρχικά, αλλά συχνά φέρονται στους φίλους, αν μάλιστα μικρότεροι ηλικιακά, σαν παιδιά που χρειάζονται την προστασία τους.
Μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι συνήθως αποδεκτή αλλά εντάσσεται στο όλο «οικογενειακό» κλίμα των σχέσεων των Καρκίνων, το οποίο στο τέλος της ημέρας είναι κάτι πολύ ευχάριστο και κάνει πολλούς να αποζητούν τη φιλία τους.
Λέων..και το υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου