ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Τα εκλογικά όνειρά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τα πάρει το ...."Ποτάμι"!

Ένας νέος πονοκέφαλος προστέθηκε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο «φέρελπις πολιτικός» και παλιά καραβάνα της τηλοψίας κ. Θεοδωράκης,..
ανακοίνωσε την επικείμενη κάθοδό του στον πολιτικό στίβο με έναυσμα τις ευρωεκλογές και με φορέα ένα νέο μόρφωμα – κόμμα με την ονομασία «Το Ποτάμι»!
Σε κάποιες άλλες εποχές, η τύχη ενός τέτοιου εγχειρήματος θα μπορούσε να προδιαγραφεί με σχετική ασφάλεια, όχι όμως και στην εποχή μας. Η κοινωνία βράζει και όλες οι σφυγμομετρήσεις δείχνουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα της, κυρίως στην περιοχή της κεντροαριστεράς, που είναι πολιτικά άστεγο.
Έτσι κι αλλιώς, η βεβαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ για σημαντικό προβάδισμα στις επικείμενες ευρωεκλογές είναι (όπως έχουμε γράψει κι αλλού) έωλη.
Ένα τέτοιο λοιπόν πολιτικό μόρφωμα σαν του κ. Θεοδωράκη που έρχεται σχεδόν από το πουθενά να «καρφωθεί» στα πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπορεί πολύ εύκολα, αν αποκτήσει έστω και το ελάχιστο ρεύμα, να του κόψει ακόμη και αυτή την εκλογική πρωτιά, αφήνοντάς το κυριολεκτικά «ξεσκέπαστο» πολιτικά στην μετά τις ευρωεκλογές εποχή.
Αν μη τι άλλο ζούμε σε μια ρευστή και πολύ ενδιαφέρουσα πολιτικά εποχή, όπου τίποτε πλέον δεν αποτελεί έκπληξη και τα πάντα είναι δυνατά, κυρίως στον χώρο της αριστεράς – κεντροαριστεράς που βρίσκεται σε οργασμό κομματογένεσης. Η μόνη πολιτική σταθερά στο ρέον και αστάθμητο πολιτικό σκηνικό, είναι η παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τα όνειρα του «πρωθυπουργίσιμου» Αλέξη μπορούν ανά πάσα στιγμή να πνιγούν στο «ποτάμι» του τηλε-αστέρα, Θεοδωράκη, ιδίως αν καταφέρει να «τσιμπήσει» ποσοστό ικανό να του προσπορίσει έστω και έναν ευρωβουλευτή! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου