Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Το ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΡΑΜΑ της Αγγελικής Νικολούλη! Ο ΘΑΝΑΤΟΣ τής πήρε δύο παιδιά!!!Πώς το αντιμετώπισε η δημοσιογράφος;  
Φοβάται η Αγγελική Νικολούλη τον θάνατο; Η απάντησή της είναι αφοπλιστική...Η αγαπημένη δημοσιογράφος, η Μις Μαρπλ της Ελλάδας όπως την αποκαλούν πολλοί είναι η πλέον αρμόδια για να μιλήσει για το τι ακριβώς ταλαιπωρεί τους Έλληνες τη σήμερον ημέρα.

Άλλωστε, είναι τόσος πολύς ο πόνος που έχει βιώσει μέσα από εγκλήματα που έχει εξιχνιάσει που είναι σίγουρο πως ξέρει καλύτερα από τον καθένα το όλο θέμα.

Σύμφωνα με το gossip-tv, «Παρατηρείται αύξηση στις εξαφανίσεις ανέργων» σχολιάζει στη real η ίδια και συνεχίζει: «Νέοι άνθρωποι που οδηγούνται σε αδιέξοδο και υπό το βάρος των προβλημάτων, χάνονται. Έξαρση έχουμε και σε εξαφανίσεις ηλικιωμένων. Άτομα που δεν περίμεναν στη δύση της ζωής τους να δουν τα παιδιά τους να πνίγονται στη φτώχεια. Πολλοί αυτοκτονούν και άλλοι χάνονται με προβλήματα άνοιας».

Η Αγγελική Νικολούλη επίσης συνεχίζει να δηλώνει ατρόμητη απέναντι στον θάνατο καθώς λέει: «Πλησίασε την οικογένειά μου και τη χτύπησε αλύπητα. Δύο παιδιά τής πήρε. Ανδρώθηκα, πείσμωσα και του είπα 'μακριά από εδώ'! Από τότε τον αγνοώ».ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου