ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αποσύρουν τον αντισημίτη Καρυπίδη στο ΣΥΡΙΖΑ μετά το βέτο Λαφαζάνη;

Εσπευσμένα Κοζάνη για να κλείσουν τις “πληγές”


Στη λύση της άμεσης απόσυρσης της υποψηφιότητας Καρυπίδη φαίνεται να καταλήγει η Κουμουνδούρου.. μπροστά στην ανυποχώρητη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας αλλά και τα διαλυτικά φαινόμενα της τοπικής κοινωνίας. Νέο υποψήφιο αναζητούν  δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μεταβαίνουν εσπευσμένα στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Εκτάκτως μεταβαίνουν στην Κοζάνη την Πέμπτη ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Βίτσας και ο υπεύθυνος για την αυτοδιοίκηση Κ. Πουλάκης προς αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Το θέμα έχει πυροδοτήσει εκ νέου την εσωκομματική κόντρα στην Κουμουνδούρου ανάμεσα στους “Λαφαζανικούς” και τους “Προεδρικούς”, με την Αριστερή Πλατφόρμα να ζητάει, δια στόματος Παναγιώτη Λαφαζάνη, την άμεση απόσυρση της υποψηφιότητας του Θόδωρου Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, πιέσεις ασκούν μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα, ενώ σκληρή ήταν η ανακοίνωση του Αμερικανικού Εβραϊκού Συμβουλίου, που δήλωσε τον αποτροπιασμό του για τον “ακροαριστερό αντισημιτισμό” στις δηλώσεις του Θ.Καρυπίδη.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει έτοιμος “αντικαταστάτης” για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαίο το ταξίδι των δύο κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή για να επιλυθεί η κατάσταση.

Ο στόχος της παρουσίας τους στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας είναι διπλός:
Πρώτον να στηρίξουν το ηθικό στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, να αμβλύνουν τις εντάσεις και τα διαλυτικά φαινόμενα και

Δεύτερον, να αναζητήσουν το πρόσωπο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Θ.Καρυπίδη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Καθώς, όμως δεν υπάρχουν στελέχη που να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να τεθούν επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο “επίταξης” κορυφαίου στελέχους προκειμένου να συσπειρωθούν καταρχήν τα μέλη και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, και να μπορέσει το κόμμα να απευθυνθεί στους πολίτες και το εκλογικό σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου