ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σκανδαλώδες χάρισμα χρεών στο «βρόμικο» Μέγαρο Μουσικής

Κάποιοι φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό και παίζουν με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Τόσες και τόσες φορές έχουμε γράψει για το σκάνδαλο του Μεγάρου Μουσικής αλλά..
κανείς δε λέει να πάρει αποφάσεις που θα προασπίζουν τα συμφέροντα του κόσμου κι όχι μιας κάστας ανθρώπων που θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να πουλάνε πολιτισμό με τα λεφτά των άλλων.
Όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος του Μεγάρου, άξιο τέκνο της ευρύτερης οικογένειας Λαμπράκη, ο κ. Ιωάννης Μάνου, συναντήθηκε σήμερα με τον Γ. Στουρνάρα και βγαίνοντας έξω μετά έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους.
Στις δηλώσεις αυτές φάνηκε ότι υπήρξε συμφωνία για διαγραφή χρεών του Μεγάρου Μουσικής. Επίσης, αποφασίστηκε να περάσει στην κατοχή του δημοσίου παλαιό κτίριο του Μεγάρου ενώ το νέο κτίριο να παραμένει ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στο οποίο το δημόσιο θα μετέχει με 6 επί συνόλου 10 μελών διοικητικού συμβουλίου.
Το θέμα αυτό είχε αποκαλύψει το antinews πριν από μερικές εβδομάδες κάνοντας λόγο για σκανδαλώδη ρύθμιση που αφορά το Μέγαρο με προκάλυμμα την αύξηση των μελών που θα έχει στο δ.σ. το ελληνικό δημόσιο. Φυσικά οι χρυσοκάνθαροι που κάνουν τόσα χρόνια αποτυχημένο management στο Μέγαρο και το έχουν καταχρεώσει, θα συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.
Από τις πληροφορίες από το υπουργείο μετά τη συνάντηση έγινε γνωστό ότι αναζητείται η βέλτιστη λύση για το Μέγαρο καθώς το δημόσιο είναι εγγυητής δανείων πάνω από 200 εκατ. ευρώ. «Ο πολιτισμός δεν πωλείται» απάντησε αρμόδιο στέλεχος στο ερώτημα αν ισχύουν τα σενάρια περί αξιοποίησης του Μεγάρου από το ΤΑΙΠΕΔ.
Για το μέλλον του Μεγάρου αναφέρθηκε ότι ο ρόλος του να συνεχιστεί και με την επιχορήγηση των λειτουργικών του εξόδων από το δημόσιο ενώ διαμορφώνεται επιχειρησιακό σχέδιο για το οποίο θα επιχειρηθεί η συμφωνία όλων των κομμάτων, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την αξιοποίηση των χώρων που διαθέτει και ως συνεδριακό κέντρο, προκειμένου να μειωθεί ή να μηδενιστεί, όπως ειπώθηκε, η ανάγκη κρατικής χρηματοδότησης στο μέλλον.
Άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε δηλαδή. Θα συμφωνήσουν όλα τα κόμματα δηλαδή να συνεχίσει ο ελληνικός λαός να πληρώνει ένα αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης.
Και γιατί δεν το κλείνουν για να έχουμε και καλό ερώτημα; Δεν είναι προβληματική επιχείρηση; Δεν μπαίνει μέσα το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους; Τον ρώτησαν τον ελληνικό λαό για παράδειγμα στην Κρήτη αν θέλει να πληρώνει για ένα Μέγαρο που ποτέ του δεν θα δει ή ποτέ του δεν θα πατήσει;
Και γιατί, αν είναι το σωστό αυτό που επέλεξε το οικονομικό επιτελείο, δεν ζητά την παραίτηση της αποτυχημένης διοίκησης που χρωστά μέχρι και στους σεκιούριτι που έχουν στο Μέγαρο;
«Βρομάει» πολύ το Μέγαρο αλλά κανείς δεν τολμά να το «ξεβρομίσει». 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου