ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΣΟΚ! Νεκρός βρέθηκε ο πασίγνωστος ηθοποιός

   

Μια τραγική είδηση ήρθε να συνταράξει το Hollywood και ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς πριν λίγα λεπτά η Wall Street Journal ανέφερε ότι ο..

σπουδαίος ηθοποιός Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν από υπερβολική δόση ναρκωτικών. RIP σε έναν από τους σπουδαιότερους δημιουργούς της γενιάς του.Νεκρός βρέθηκε την Κυριακή, σύμφωνα με την αστυνομία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Philip Seymour Hoffman.
Τον Hoffman βρήκε νεκρό λίγο μετά τις 11:30 το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) ένας φίλος του.
Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία ενώ αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για την ακριβή αιτία θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.
Η Νew York Post επικαλούμενη αστυνομικές πηγές κάνει λόγο για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Hoffman στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι στο παρελθόν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε εισαχθεί σε κλινική αποξοτίνωσης για να απεξαρτηθεί από την ηρωίνη.
O Philip Seymour Hoffman ήταν Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είχε εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως Άρωμα Γυναίκας (Scent of a Woman, 1992), Twister (1996), Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights, 1997), Ευτυχία (Happiness, 1998), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Μανόλια (Magnolia, 1999), Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley, 1999), Almost Famous (2000), 25η Ώρα (25th Hour, 2002), Χτυπημένος από Έρωτα (Punch-Drunk Love, 2002), Επιστροφή στο Cold Mountain (Cold Mountain, 2003), Όταν Γνώρισα την Πόλυ (Along Came Polly, 2004) και M:I-III Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III, 2006).
Το 2005 έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Truman Capote (Capote, 2005) και αυτή η ερμηνεία τού χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου. Για το ίδιο βραβείο είχε λάβει άλλες δύο υποψηφιότητες για τις ταινίες «Παιχνίδια Εξουσίας» (Charlie Wilson's War, 2007) και «Αμφιβολία» (Doubt, 2008).
Το 2010 έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία Jack Goes Boating‎ και το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Master σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον. Το 2013 εμφανίστηκε στην ταινία The Hunger Games: Catching Fire.
 

aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου