ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Έκλεισε και τυπικά το θέμα Βουδούρη ο Τσίπρας

Προάγγελος πολιτικής συνεργασίας η συμφωνία τους για την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Χαρακτήρα συνεργασίας μεταξύ δύο κομμάτων πήρε η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου,..
γεγονός που αποτελεί προανάκρουσμα γενικότερης συνεργασίας και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα και αντιπροσωπεία της πολιτικής κίνησης «Κοινωνία Πρώτα» με επικεφαλής τον Οδυσσέα Βουδούρη είχαν συνάντηση το μεσημέρι όπου και τυπικά επικυρώθηκε η συνεργασία τους καταρχήν στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου «οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου για την ανατροπή της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής, την ήττα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εκπόνηση ενός εναλλακτικού σχεδίου ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας, καθώς και στην διεύρυνση της συνεργασίας τους σε πρώτη φάση μέσα από τα κινήματα πολιτών και με προσανατολισμό στα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες».
Υπενθυμίζεται ότι η «Κοινωνία Πρώτα» είναι ο πολιτικός φορέας τον οποίο ίδρυσαν μετά τη διαγραφή τους απ’ τη ΔΗΜΑΡ οι Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς και στην οποία εντάχθηκε και ο προερχόμενος απ’ το ΠΑΣΟΚ επίσης βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης. Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που αντιδρούσαν και αντιδρούν στη συνεργασία με Βουδούρη εστίαζαν την κριτική τους στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακριβώς στο γεγονός ότι η περίπτωση Βουδούρη είναι προάγγελος πολιτικών συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ που θολώνουν το «αντιμνημονιακό» και «ριζοσπαστικό» χαρακτήρα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάλχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου