ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Γαλάζιοι υπουργοί που αρνούνται να μπουν στη μάχη

Στο ΣΥΡΙΖΑ τα όργανα άρχισαν νωρίς σε πολλές περιφέρειες, καθώς εκεί παίζεται το παιχνίδι των πολιτικών εντυπώσεων, σε συνδυασμό βεβαίως με τους δύο μεγάλους δήμους της χώρας,..
της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Στον μαραθώνιο που ξεκινά λοιπόν πολλά ονόματα θα ακουστούν αλλά ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για το ποια θα επικρατήσουν ως το τέλος.
Η ΝΔ πρέπει να καταλήξει άμεσα για την Αθήνα , αλλά στο κυβερνητικό στρατόπεδο βλέπουν ότι την κατάσταση δεν βοηθούν με την στάση τους και ορισμένοι υπουργοί που αρνούνται να μπουν στη μάχη, όπως ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή (οι οποίοι εντούτοις καταλαμβάνουν και τις τρεις πρώτες θέσεις σχετικής μέτρησης)
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποτελεί τον γόρδιο δεσμό για την ΝΔ καθώς απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη δεν έχει βρεθεί ακόμα αξιόπιστη λύση απέναντι του, τον οποίο προκλητικά η Φωτεινή Πιπιλή, είπε ότι πρέπει να τον στηρίξει η Συγγρού. Στην συμπρωτεύουσα, η ΝΔ εμφανίζεται με διασπασμένο το παραταξιακό της μπλοκ και αντιμετωπίζει μείζονα κρίση, αφού πολλοί νεοδημοκράτες λοξοκοιτάνε προς τον Μπουτάρη.

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου