ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δυο Έλληνες και ένας Αλβανός κακοποιός οι δολοφόνοι των δυο Χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο – Αντιεξουσιαστές τούς ανέθεσαν την εκτέλεση

http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/suKoZofa07erPgiPqO2PCQ--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD00MjA7cT03NTt3PTQyMA--/http://media.zenfs.com/el-GR/News/Newsit.gr/HRAKLEIO_420_420.jpg
Η αστυνομία έχει τους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής - Ο ένας από τους τρεις υπόπτους προδόθηκε από το βάδισμά του, όπως φαίνεται στο βίντεο..
της εκτέλεσης - Ερευνούν τις διασυνδέσεις των υπόπτων με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου - Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Βήμα" που δημοσίευσε τα στοιχεία.

Στα ίχνη των δραστών της διπλής δολοφονίας μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, είναι η Αστυνομία, 'εχοντας μάλιστα επιβεβαιώσει τις διασυνδέσεις και τη συνεργασία ποινικών με αντιεξουσιαστές για τρομοκρατικά “χτυπήματα”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα”, βασικοί υπόπτοι είναι δυο Έλληνες και ένας Αλβανός, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και διαρρήξεις, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις για τη συμμετοχή τους στην επίθεση που έγινε την 1η Νοεμβρίου έξω από τα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος.

Αντιεξουσιαστές ανέθεσαν στους υπόπτους τη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη (;)

Οι δράστες μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχαν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη και τραυμάτισαν σοβαρά τον Αλέξανδρο Γέροντα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από παρακολουθήσεις τηλεφώνων έχουν προκύψει στοιχεία που εμπλέκουν με την επίθεση τους δύο Ελληνες και τον Αλβανό, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και διαρρήξεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει διασυνδέσεις τους με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, μέσω των οποίων να τους έγινε η ανάθεση της αιματηρής επίθεσης, την οποία είχε αναλάβει η οργάνωση “Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις”.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του “Βήματος”, η σωματοδομή και το ανάστημα του ενός από τους τρεις υπόπτους, ταιριάζουν με εκείνο του εκτελεστή του Ν. Ηρακλείου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι από ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει από την αρχή ιδιαίτερη σημασία στο ιδιαίτερο βάδισμα του εκτελεστή, μελετώντας το βίντεο από την επίθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από παρακολούθηση για άλλη υπόθεση καταγράφηκαν συνομιλίες μεταξύ των τριών στις οποίες φαίνεται πως μιλούν για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ και τις σχετικές κινήσεις τους.

Αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή των συγκεκριμένων τριών κακοποιών, τότε θα είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύονται με τόσο "ηχηρό" τρόπο οι σχέσεις ποινικών και αναρτών πόλης και οι φόβοι πως οι πρώτοι αναλαμβάνουν να εκτελούν χτυπήματα, καθώς έως τώρα η εκτίμηση ήταν πως εμπλέκονταν ως προμηθευτές όπλων ή με επικουρικό ρόλο.

Αυτό, σε συνδυασμό με την υπόθεση του Τζούλιαν Σινάνι μεγαλώνει τους φόβους για συνεργασία ποινικών- τρομοκρατών, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλασιασμό των "χτυπημάτων". Ο 30χρονος Αλβανός κατέθεσε στις αρχές της γειτονικής χώρας ότι είχε διεκπεραιώσει συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και πως συμμετείχε στη βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης το 2010, την οποία είχε αναλάβει η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Η διάψευση από την ΕΛΑΣ


Πάντως, η ΕΛΑΣ από την πλευρά της έσπευσε να διαψεύσει το σχετικό άρθρο, με επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει: "Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" με τίτλο "Πυρήνας ποινικών δολοφόνησε τους χρυσαυγίτες" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα". 

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου