ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στόχος της ΝΔ η ανατροπή σε δήμους και περιφέρειες

Το κλίμα αλλάζει στη ΝΔ που αποκτά αυτοπεποίθηση
 

Στην ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης σε δήμους και περιφέρειες προσδοκά η ΝΔ που πιστεύει ότι το πολιτικό περιβάλλον μπορεί να αλλάξει...
Κορυφαία στελέχη της ΝΔ υποστηρίζουν ότι όταν ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες να δώσουν στις δημοτικές εκλογές πολλοί μιλούσαν για μια χαμένη μάχη και ορισμένοι ετοίμαζαν τα μαχαίρια για την επόμενη ημέρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι ορισμένα κορυφαία στελέχη, μιλώντας με βουλευτές ή δημοσιογράφους, έβαζαν τον πήχη σε ένα μάλλον υψηλό σημείο και είχαν προαποφασίσει την ένταση της κριτικής που θα ασκήσουν στην περίπτωση που οι επιδόσεις του κυβερνώντος κόμματος θα ήταν απογοητευτικές.
Στο Μέγαρο Μαξίμου είδαν έγκαιρα τα σύννεφα και μπήκε στο παιχνίδι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για να αλλάξει το κλίμα και να αποκτήσει ξανά η ΝΔ αυτοπεποίθηση και σχετική υπεροπλία.
Η άμεση και ενεργή ανάμιξη του Αντώνη Σαμαρά δίνει ελπίδες για την ΝΔ σε κάτι πολύ καλύτερο από εκείνο που περίμενε. Στο μέγαρο Μαξίμου ανάσαναν. Εξάλλου η αμφισβήτηση που ήταν στην σκέψη κάποιων αποσύρθηκε από τις προεκλογικές διεργασίες. Τώρα όλα θα κριθούν από την αρχή.
Μια καλή επίδοση στις περιφέρειες με επικράτηση των νυν περιφερειαρχών και όσων υποστηρίζει η ΝΔ αλλά και η νίκη σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα (η κατάταξη έγινε με βάσει τις πιθανότητες) θα δώσει στον Πρωθυπουργό την ανάσα που χρειάζεται, να επιβάλλει κάποιες διορθώσεις στην κυβέρνησή του, να αντιμετωπίσει με κύρος τις μεγάλες φουρτούνες που τον περιμένουν και να μεταθέσει με ασφάλεια για το φθινόπωρο του 2014 τις μεγάλες αποφάσεις του. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου