ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσκόπηση και "δικαστήριο" στην εκπομπή του Γ.Πρετεντέρη για την ΧΑ

Χρήσιμα συμπεράσματα προκύπτουν από την έρευνα της GPO που προσπαθεί να βρει το προφίλ των..
ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, και προς μεγάλη αππογοήτευση για το Σύστημα, είναι νέοι και με χαμηλά εισοδήματα, κατά την πλειοψηφία τους άνδρες που σημαίνει ότι η βάση του κόμματος μπορέι να διευρυνθεί, αφού λόγω του Μνημονίου οι οικονομικοί δέικτες χειροτερεύουν.
Χαμηλού εισοδήματος και άνδρες είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το Mega.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, σε ποσοστό 63% οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλού εισοδήματος και κατά 67% είναι άνδρες. Oσον αφορά τις ηλικίες των ψηφοφόρων του κόμματος, όπως προκύπτει από την έρευνα της GPO, το 43% είναι ηλικίας 25 με 39 ετών, το 24% από 40 έως 50 ετών και το 15% από 55 έως 64 ετών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αυτοπροσδιορίζονται, σε ποσοστό 38,3%, ως κεντροαριστεροί και σε ποσοστό 35% ως κεντρώοι. 
Στο ερώτημα «πού πιστεύετε ότι οφείλονται τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις Δημοσκοπήσεις, παρά το χαρακτηρισμό της ως εγκληματική οργάνωση;», η συντριπτική πλειοψηφία (77,3%) απαντά «στη δυσαρέσκεια των πολιτών από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση». 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου