ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«Ο σημερινός δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποτελεί όνειδος»



 Στην εκδήλωση κοπής πίτας της οργάνωσης Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, τόνισε χθες το βράδυ πως,..

«όποιος θέλει τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βγει δημόσια, δυνατά και ξεκάθαρα κατά των μνημονίων και της πολιτικής των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης».

Στην εκδήλωση και παρουσία και βουλευτών του κόμματος, ανακοίνωσε ταυτόχρονα τη στήριξη των ΑΝΕΛ στον επικεφαλής της «Συμμαχίας Ενεργών Πολιτών» και υποψήφιο για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, Χάρη Παπαγεωργίου.

Για το σημερινό δήμαρχο Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι «αποτελεί όνειδος», τονίζοντας ότι πρόσφατα σε δημοσιογραφική εκπομπή «χαιρέτισε τον Κεμάλ Ατατούρκ σαν τον μεγάλο ηγέτη της Θεσσαλονίκης». «Δεν αξίζει στη Θεσσαλονίκη, τέτοιος δήμαρχος» πρόσθεσε.

«Εδώ από τη Θεσσαλονίκη, λέω ξεκάθαρα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ότι εάν επιθυμεί τη στήριξη μας θα πρέπει να βγει δημόσια να καταγγείλει το μνημόνιο και τις πολιτικές τους. Ξεκάθαρα, αντρίκεια και στα ίσια».

Ισχυρίστηκε ότι «τον διευκολύνει» το γεγονός, ότι «ο αντίπαλος του για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, Γ. Ιωαννίδης δήλωσε ξεκάθαρα ότι μπαίνει κάτω από τη σημαία της ΝΔ για να διεκδικήσει την περιφέρεια».

«Οι κομματικές ταυτότητες που μπαίνουν στο συρτάρι, ξαναβγαίνουν. Οι κομματικές ταυτότητες, ή σκίζονται και απελευθερώνεστε, ή τα συρτάρια τα ζήσαμε στο παρελθόν οι ΑΝΕΛ» τόνισε και συνέχισε:

«Τα κόμματα χρησιμοποιούν τη «σημαία» για να προκαλέσουν μόνο τη μνήμη, γιατί δεν υπάρχουν τα κόμματα του παρελθόντος».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ισχυρίστηκε ότι μεθοδεύεται λύση για την ονομασία της FYROM, αντίθετη, από την απόφαση που είχε ληφθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, ότι «κανένα σύνθετο όνομα με τον όρο Μακεδονία δε θα υπάρχει, αποδεκτό από την ελληνική πολιτική, στη νέα ονομασία».

«Αυτή η απόφαση δεν ανατρέπεται από καμία κυβέρνηση. Αν έχουν τη δύναμη, ας πάνε σε δημοψήφισμα και να δουν ποιος είναι με ποιόν» πρόσθεσε.

Κάλεσε τους «παλιούς νεοδημοκράτες» να θυμηθούν «τη στάση του Κ. Καραμανλή στο Βουκουρέστι» και επίσης «τους ηγέτες της εκκλησίας να αναλάβουν την ευθύνη για το εθνικό θέμα». «Ο μακαριστός Χριστόδουλος γέμισε τη Θεσσαλονίκη με ελληνικές σημαίες, λέγοντας όχι στην παράδοση της Μακεδονίας» πρόσθεσε.

«Πάνε να κλείσουν το κυπριακό με νέο σχέδιο Ανάν» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, κατηγορώντας για τη στάση τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, και πρόσθεσε : «Τιμούμε τη μνήμη του Τ. Παπαδόπουλου. Έστω και μόνοι μας θα ξεσηκώσουμε τις ελληνίδες και τους έλληνες για να υποστηρίξουμε την Κύπρο».

Απηύθυνε προσκλητήριο να έρθουν κοντά στους ΑΝΕΛ όσοι «παλαιότερα συναντηθήκαμε σε κοινούς αγώνες» και σήμερα «είναι ενεργοί, αλλά αποκλεισμένοι από τα κόμματα εξουσίας», καλώντας ονομαστικά τον Π. Σγουρίδη, τον Δ. Βουνάτσο και τον Κ. Μαντουβά.

Ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών με τις δυνάμεις που λένε : «ναι στην Ευρώπη των κρατών, όχι στην υποστολή των σημαιών» με υποψήφιους για την ευρωβουλή, βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενεργούς πολίτες και κινήματα που στο παρελθόν «σηματοδότησαν τις πατριωτικές θέσεις». Εξέφρασε τέλος τη στήριξη του στους πρώην εργαζόμενους της ΕΤ-3.

«Νοιώθω μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να σηκώσω το βάρος στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης. Κλείνω στην αυτοδιοίκηση είκοσι χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου και στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου, από τα θεσμικά όργανα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο. Υπόσχομαι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτή τη μεγάλη μάχη και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει» δήλωσε ο Χ. Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου