ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η "αγενής" Έλενα Τζώρτζη, σβήνει το μύθο του Πέτρου Φιλιππίδη [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα όσα είπε γι΄αυτήν στο πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν άκρως βαριά.... Η ίδια δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί, αλλά ρωτήθηκε και έδωσε την απάντηση της στον ηθοποιό για τα όσα της καταλόγισε..
λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν την πολυνοιάζει αν την είπε αγενή ο Φιλιππίδης και πως «γελάνε κι οι πέτρες».

Όπως...


 αναφέρει στο FThis.gr που επικοινώνησε μαζί της, όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της ίδιας στο Facebook, όπου είχε γράψει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κάνει παρατήρηση σε θεατή επειδή έτρωγε πατατάκια την ώρα που υποδυόταν το ρόλο του και είχε πει ότι ο σεβασμός κερδίζεται δεν απαιτείται. Μάλιστα, ο ηθοποιός την είχε πάρει τηλέφωνο και την είχε απειλήσει με μήνυση.
«Δεν είχα καταλάβει σε ποιον θα έκανε μήνυση. Σε εμένα που έκανα ένα σχόλιο ή στην εφημερίδα που ανέφερε το συμβάν; Μάλιστα μου είχε πει τότε πως εκτιμά πολύ την δουλειά και την γνώμη μου, κάτι που όπως κατάλαβα σήμερα από τα λεγόμενά του, δεν ισχύει. Με πήρε δηλαδή να με επιπλήξει που είπα την γνώμη μου; Ποιος; Ο Πέτρος ο Φιλιππίδης; Γελάνε και οι πέτρες».
Όσον αφορά τη δήλωση του ηθοποιού ότι τον είχε παρακαλέσει να την πάρει στο θίασο τονίζει ότι «Έχω συνεργαστεί μία φορά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν πολλά χρόνια στο θέατρο, σε μια αριστοφανική παράσταση. Ο κύριος Φιλιππίδης με είχε βρει ήδη στον θίασο όταν ήρθε. Αν εννοεί ότι μου επέτρεψε ως πρωταγωνιστής να συνεχίσω να υπάρχω στον θίασο και μετά την δική του προσθήκη, τι να πω… Σε όλη μου την καριέρα πήγαινα σε ακροάσεις κι έπαιρνα ρόλους γιατί το άξιζα, δεν ζήτησα ποτέ καμία χάρη από κανέναν και δεν είχα και γνωριμίες για να παίρνω δουλειές».
Και ολοκληρώνει δείχνοντας ότι δεν την αφορά τα όσα της καταλόγισε ο ηθοποιός: «Από το πρωί μου τηλεφωνούν δημοσιογράφοι και μου ζητούν να απαντήσω σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εμένα. Μου έδωσε μια δημοσιότητα την οποία δεν αποζητούσα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αυτός που είναι. Μιλάει εκείνος για ευγένεια; Να έλεγε ο Γιώργος ο Μιχαλακόπουλος που εκτιμώ βαθύτατα και είναι γλυκύτατος άνθρωπος ότι είμαι αγενής, να το σκεφτώ και να στεναχωρηθώ. Να μου το πει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Από το πρωί γελάω!».

Δείτε το βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη να"κράζει" την Ελένη Τζώρτζη:


planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου