ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» πίσω από την επίθεση στο σπίτι του γερμανού πρέσβη



Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, με προκήρυξη που έστειλε στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή..
στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της 30ής Δεκεμβρίου 2013. Είναι η ίδια οργάνωση που είχε αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού τον Ιανουάριο του 2013.
Όποιος καταφέρει να διαβάσει τις περίπου 13.000 λέξεις της προκήρυξης θα καταλάβει ότι πρόκειται για κάποιους επικίνδυνους ανόητους που το λιγότερο είναι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κι όπως λένε οι πληροφορίες μπορεί να είναι η οργάνωση που συνδέεται με τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη. Όταν όμως η προκήρυξη ξεκινά με τα λόγια ενός αυτόχειρα, του συνταξιούχου που έδωσε τέρμα στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο σοβαροί είναι οι άνθρωποι.
Να τον συγχωρήσει ο Θεός τον συνταξιούχο, Δ. Χριστούλα, όμως, όσοι τον γνώριζαν θα καταλάβαιναν ότι είναι αδύνατον αυτός ο άνθρωπος να γίνει... σύμβολο του αντάρτικου πόλεως.Αλλά παραμένουν -αν και ασόβαροι- επικίνδυνοι καθώς απειλούν με νέο χτύπημα μέσα στην ελληνική προεδρία ενώ αναφέρονται σε ένα άγνωστο σε όλους χτύπημα με ρουκέτα σε κάποια γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων. 

To κείμενο της οργάνωσης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου