ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πάρις Κουκουλόπουλος: Συνάντηση με εκπροσώπους των αστυνομικών....

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) και των Ενώσεων..
Αστυνομικών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είχε το Σάββατο 8/2/2014 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.
Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το Ν/Σ που πρόκειται έρθει προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη και αφορά, μεταξύ άλλων, και την αναδιάρθρωση Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στις τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέφρασαν την αντίθεση τους στο προτεινόμενο Νομοσχέδιο στη σύνταξη του οποίου δεν ελήφθησαν υπ΄ όψιν ορισμένες κρίσιμες δικές τους προτάσεις που θα το βελτίωναν και θα έλυναν μια σειρά προβλημάτων, καθώς υπάρχει και σχετική μελέτη της Π.Ο.Α.Σ.Υ. για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ελληνικής αστυνομίας, την οποία μάλιστα είχε παλιότερα αποδεχθεί και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Από την πλευρά του ο κ. Κουκουλόπουλος τους μετέφερε την εκφρασμένη και δημοσιοποιημένη θέση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο εκτιμά πως το Ν/Σ έγινε με προχειρότητα, καθώς αυξάνει τον συγκεντρωτισμό των Υπηρεσιών, τη γραφειοκρατία και τις δαπάνες. Με τις ασάφειες που περιέχει, αντί να λύνει τα προβλήματα, επιτείνει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια του έλληνα αστυνομικού.
Γι΄ αυτό, το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει ήδη να αποσυρθεί το συγκεκριμένο Σχέδιο Νόμου και να ξεκινήσει άμεσα ουσιαστικός διάλογος με γνώμονα την πραγματική μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας, που ως βασικό της στόχο θα έχει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και της ασφάλειας των Αστυνομικών και φυσικά τη μείωση της σπατάλης πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ. Μουρατίδης Ιωάννης, Καστοριάς κ. Νάτσης Θωμάς, Γρεβενών κ. Τριγώνης Χρήστος και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Μπαντόλας Στέλιος και Καρυπίδης Λεωνίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου