ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Γκάφα ή «βαθύ λαρύγγι» πίσω από το οπλοστάσιο στο Παλαιό Φάληρο;


Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το κινητό οπλοστάσιο που βρέθηκε σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο και το οποίο η αστυνομία το συνδέει με το
«αντάρτικο πόλης». Από την πρώτη στιγμή την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική κάτι που σημαίνει ότι θεωρούν πως τα καλάσνικοφ, οι ρουκέτες και οι εκτοξευτήρες είχαν προορισμό τους τρομοκράτες.

Μάλιστα διάφοροι αναλυτές τονίζουν ότι εφόσον οι ρουκέτες ήταν από την ίδια παρτίδα με αυτές που είχε ο Επαναστατικός Αγώνας, αυτό σημαίνει ότι παραλήπτης τους ήταν ο Μαζιώτης ή ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Αν και είναι να απορεί κανείς γιατί να θεωρούν σίγουρο ότι η κινητή γιάφκα ανήκει σε τρομοκράτες που ετοιμάζουν μεγάλο χτύπημα κι όχι σε κάποιους ποινικούς που έκαναν αγοραπωλησία όπλων, ας υποθέσουμε ότι πράγματι η τρομοκρατία κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Επίσης, όπως διαρρέεται, η Αστυνομία παρακολουθούσε εδώ και μέρες το αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο και περίμενε μήπως πάει κανείς να το πάρει για να τον πιάσουν. Συνέδεαν μάλιστα το Ι.Χ. με τα όπλα με μια πιθανή εμφάνιση του Χρ. Ξηρού στην ίδια περιοχή, η οποία δεν επιβεβαιώνεται.

Το ερώτημα είναι ότι αφού δεν πήγε κανείς να πάρει τα όπλα μήπως έχουμε να κάνουμε με γκάφα της αστυνομίας; Ή μήπως υπάρχει «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε την πληροφορία στους τρομοκράτες (ή όποιους άλλους) κι αυτοί εγκατέλειψαν το πολύτιμο φορτίο; Τι είναι δηλαδή αυτό το περιστατικό που τους απέτρεψε από το να πάνε να πάρουν τα όπλα; Κάποια λάθος κίνηση της αντιτρομοκρατικής ή κάποια εσωτερική πληροφόρηση που έχουν;

Όλα τα υπόλοιπα είναι εικασίες. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεγάλο «επαναστατικό ταμείο» με το οποίο μπορούν και αγοράζονται τέτοια όπλα και σχεδιάζονται μεγάλες επιθέσεις. Αν υπάρχει και πληροφοριοδότης μέσα στην Αστυνομία, στις φυλακές ή όπου αλλού τότε το πράγμα χοντραίνει επικίνδυνα. 


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου