ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η πρώην σύζυγος του Παπανδρέου για τον «Ινδιάνο» συμπέθερο -Δεν με πειράζει που δουλεύει σε λαϊκή

http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/gEUlMyigKwEIaBXaTTZZDw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0yMzM7cT03NTt3PTUxMg--/http://media.zenfs.com/el_GR/News/xrimablog.gr/papandreouh_633_451_1.jpgΟταν έγινε γνωστό πως ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας, θα αρραβωνιαζόταν την εκλεκτή της καρδιάς του, την προσοχή έκλεψε ο...
συμπέθερος. Ο Θανάσης Πατραμάνης, γνωστός ως «Ινδιάνος» εργάζεται στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ζήτημα για την Εύα Ζησιμίδου, τη μητέρα του γαμπρού.
Η πρώην σύζυγος του κ. Παπανδρέου, που βρέθηκε βέβαια στον αρραβώνα μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό και την Αντα Παπανδρέου, δήλωσε πως δεν την πειράζει το γεγονός ότι ο πατέρας της Πωλίνας Πατραμάνη εργάζεται στη λαϊκή, ενώ περιέγραψε τους γονείς της κοπέλας ως «καταπληκτικούς ανθρώπους».
«Μου αρέσει να νιώθω ότι υπάρχουν γύρω μου ζεστασιά και αγάπη», πρόσθεσε μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ενώ δήλωσε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση του γιου του να αρραβωνιαστεί με την όμορφη Κρητικιά. «Δηλαδή δεν έπρεπε να πάρει αυτή που είναι του γούστου του; Με τη χάρη την ομορφιά και την εξυπνάδα της; Αν τύχαινε να παντρευόταν μια πλούσια, τότε τι θα λέγαμε; Οτι την επέλεξε για τα λεφτά της;», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Ζησιμίδου, η οποία όμως δεν κατάφερε τελικά να γνωρίσει τον «Ινδιάνο», καθώς δεν παρέστη στο τραπέζι των αρραβώνων, ενώ η ίδια έπρεπε όπως λέει να επιστρέψει αμέσως μετά στην Αθήνα, καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Μάλιστα η εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις της αδερφής του Θανάση Πατραμάνη, η οποία μετέφερε το παράπονό του γιατί δεν προσκλήθηκε στους αρραβώνες της κόρης του «επειδή είναι φτωχός και ταλαιπωρημένος».

gr.news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου