ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι υποψηφιότητες για ελληνικό τελικό της Eurovision


 
Καλομοίρα και Ελπίδα θα είναι παρούσες στον ελληνικό τελικό ανάδειξης τους τραγουδιού που θα πάει στον διαγωνισμό της Eurovision...



Η Καλομοίρα και η Ελπίδα φαίνεται πως θα είναι μεταξύ εκείνων που θα δούμε στη σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision, εκτός από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που διεκδικούν το «εισιτήριο» για την Κοπεγχάγη.

Σύμφωνα με το star.gr, Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune και Josephine θα «μονομαχήσουν» για το «χρίσμα» πιθανότατα στις 5 Μαρτίου.

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στην Eurovision, οι διοργανωτές του ελληνικού τελικού σκέφτονται να μας θυμίσουν συμμετοχές παλαιότερων ετών που έχουμε αγαπήσει.

Εκτός από τα ονόματα της Μαρινέλλας και της Καίτης Γαρμπή που έχουν ήδη ακουστεί, η Καλομοίρα και η Ελπίδα λέγεται πως δέχθηκαν «κρούση» για να είναι παρούσες στην «λαμπερή» βραδιά, ερμηνεύοντας, φυσικά, τα «My Secret Combination» και «Σωκράτη Εσύ Super Star» που είπαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Την παρουσίαση θα αναλάβουν και φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή, ενώ την επιμέλεια θα έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου