ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Hatirla»: Τα νέα επεισόδια(21o, 22o, 23o, 24o, 25o)


 ANT1: Καθημερινά στις 17:50
«Hatirla»: Τα νέα επεισόδια 
Η Γιασεμίν θα δώσει στον Αχμέτ μια μεγάλη είδηση. Ωστόσο μια δίκη του Αχμέτ στην Άγκυρα, τους εμποδίζει να συναντηθούν...


Δευτέρα 10/2

21o επεισόδιο
Η Γιασεμίν θα δώσει στον Αχμέτ μια μεγάλη είδηση. Ωστόσο μια δίκη του Αχμέτ στην Άγκυρα, τους εμποδίζει να συναντηθούν. Οι ειδήσεις από το μέτωπο του Ριζά αναστατώνουν την οικογένεια. Η εκδίκαση των φυλακισμένων στη νήσο Γιασσιαντά με την ποινή του απαγχονισμού συνεχίζεται. Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον περιμένει τον Σεβκέτ μια μεγάλη έκπληξη. Ποια θα είναι η εξέλιξη που θα φέρει αντιμέτωπους τον Σεβκέτ με τον γιο του;

Τρίτη 11/2

22o επεισόδιο
Η δίκη ολοκληρώθηκε με την απόφαση του απαγχονισμού για τον Ριζά. Τώρα, η μόνη του ελπίδα είναι η απόφαση που θα εκδώσει η Εθνική Ενότητα. Η Γιασεμίν σχετικά με την απόφαση αυτή, πηγαίνει να βρει τον Σεβκέτ Γκιούρσοι. Αυτή η συνταρακτική συνάντηση θα είναι η αιτία πολλών γεγονότων που θα ακολουθήσουν. Όλη η Τουρκία του 1961 αναμένει με κομμένη την ανάσα τις ειδήσεις από τη νήσο Γιασσιαντά.

Τετάρτη 12/2

23o επεισόδιο
Η Γιασεμίν και η οικογένειά της μαθαίνουν πως η απόφαση απαγχονισμού του Ριζά δεν εγκρίθηκε. Πόσο καιρό όμως θα συνεχίσει να μένει μακριά από την οικογένειά του; Η κατάσταση της υγείας του Σεβκέτ μετά από το έμφραγμα είναι κρίσιμη. Η Γιασεμίν πηγαίνει να συναντήσει τον Αχμέτ που βρίσκεται δίπλα στον πατέρα της. Η Γιασεμίν, που δεν μπορεί να ανακοινώσει στον Αχμέτ ότι είναι έγκυος, αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Πέμπτη 13/2

24ο επεισόδιο
Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παραμείνει χώρια, εξαιτίας απρόβλεπτων γεγονότων. Η Γιασεμίν παίρνει μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση για την εγκυμοσύνη της. Την ίδια στιγμή ο Μεντερές πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον απαγχονισμό. Μία αναπάντητη κλήση και η υπόθεση πως ο Μεντερές μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δεν εξασφαλίζει τη σωτηρία του.

Παρασκευή 14/2

25o επεισόδιο
Η Γιασεμίν δέχεται την πρόταση γάμου του Νετζντέτ. Τον Σεβκέτ που έχει υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς στην Αμερική, περιμένουν κρίσιμες ώρες. Θα πρέπει να παραμείνει για αρκετό διάστημα εκεί με αποτέλεσμα η οικογένεια Γκιούρσοι να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει οικονομικά. Ο Αχμέτ για να τους διασφαλίσει οικονομικά πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη. Η Γιασεμίν και ο Νετζντέτ ανακοινώνουν την απόφαση του γάμου τους στις οικογένειές τους. Από αυτή την είδηση ξαφνιάζεται περισσότερο η Λαλέ.
vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου