ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Γιάννης Φλωρινιώτης: Δε θα πιστεύετε την αλλαγή στο look του!




Ντυμένος στην πένα εμφανίστηκε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε εκδήλωση το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας...
Ο τραγουδιστής και σόουμαν, που ήταν προσκεκλημένος σε αποκριάτικο πάρτυ γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, άφησε στην ντουλάπα του τα λαμέ σακάκια και τα πολύχρωμα πουκάμισα και επέλεξε να φορέσει παλτό, σατέν κοστούμι και γραβάτα. 
Η κυριλέ εμφάνισή του, όπως ήταν φυσικό, εξέπληξε τον κόσμο, που τον έχει συνηθίσει σε πολύ πιο εκκεντρικά ντυσίματα. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του, ενώ στο πλευρό του είχε την κόρη του, Αννούλα, αλλά και την κουμπάρα της, Γωγώ Γαρυφάλλου, το γνωστό τηλεοπτικό Γωγουλίνι, η οποία έμοιαζε βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1980!
 

Ποιος όμως ήταν ο λόγος αυτής της ανατρεπτικής εμφάνισης του Γιάννη Φλωρινιώτη; Μήπως αποφάσισε να αλλάξει λουκ επειδή πειράχτηκε από το γεγονός ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ένα σατιρικό μήνυμα εξαφάνισης ηλικιωμένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο, το οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων στις εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές του; 

Πάντως, όταν κάποια στιγμή στην διάρκεια της εκδήλωσης ρωτήθηκε για το κυριλέ ντύσιμό του, απάντησε πως «άλλο η πίστα, άλλο η βόλτα»!


Mykonoslivetv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου