ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι «εκτέλεσαν» τον Κοτρώτσο από το Real FM

 
Η πλάκα είναι ότι ακούγαμε σήμερα το πρωί των Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά σε ακροατή του υποστηρίζοντας ότι κάθε παραγωγός του Realfm έχει την ανεξαρτησία και την ελευθερία..
έκφρασης που απαιτεί ένα πλουραλιστικό ραδιόφωνο.

Όλα αυτά τα ωραία ώσπου πριν λίγη ώρα διέρρευσε στο διαδίκτυο η καρατόμηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου από το Realgroup!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο άνθρωπος που απογείωσε μια ζώνη (8-10 το βράδυ), την οποία παρέλαβε στο 2% και την εκσφενδόνισε στο 9,3%, εκτελέσθηκε το βράδι της Παρασκευής αμέσως μετά την εκπομπή του χωρίς να προλάβει να αποχαιρετίσει τους ακροατές!

Την επόμενη μέρα το Realgroup αφαίρεσε το όνομά του, αλλά και την στήλη του, από την κυριακάτικη εφημερίδα!

Τι συνέβη ξαφνικά και εκτελέστηκε ο Σεραφείμ από την ιδιοκτησία του ραδιοφώνου και της εφημερίδας;

Πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Κουρή οργισμένο για το γεγονός ότι ο Σεραφείμ μέσα από την εκπομπή του διαφήμιζε την αντίστοιχη πολιτική εκπομπή στο ACTION 24 κι αυτό ήταν σε βάρος του Contra ιδιοκτησίας Κουρή μια και θεωρείται ανταγωνιστικό κανάλι.

Αλλά στον Real κάνουν επίσης εκπομπές και παραγωγοί όπως ο Γιώργος Τράγκας και ο Άκης Παυλόπουλος που επίσης είναι εκπομπάρχες στα ανταγωνιστικά προς το Contra κανάλια του Βρυώνη.

Γιατί η εκτέλεση του Κοτρώτσου και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση;

Κι όλα αυτά την στιγμή που υπάρχει έντονη φημολογία για πώληση του Contra σε πλούσιο επενδυτή. Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις του Κοτρώτσου με τον ισχυρό άνδρα του ραδιοφώνου και συνεταίρου του Ανδρέα Κουρή Νίκο Χατζηνικολάου, είναι εξαιρετικά καλές. Δεν ήταν όμως ικανές να διασώσουν τον Κοτρώτσο, όταν ο Κουρής έθεσε το θέμα ως εξής:

- Ή εγώ ή ο Κοτρώτσος!…

Πάντως η καρατόμηση του πετυχημένου παραγωγού είναι βούτυρο στο ψωμί του ΣΚΑΙ μια και οι ακροαματικότητες του Κοτρώτσου, ο οποίος μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε ενημερωτική ζώνη, θα μπορούσαν να ανοίξουν την όρεξη του διδύμου Αλαφούζου-Μαλέλη. Βέβαια ο Κοτρώστος στερείται ένα προσόν από αυτά που ο Σταμάτης θεωρεί απαραίτητα:Δεν διαθέτει τις αναλογίες της Πετρούλας ή της Τζούλιας-που είναι αναγκαίες για να προσληφθεί κάποιος από τον CEO Μαλέλη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με τον Σεραφείμ αλλά αρνήθηκε να μας πει το παραμικρό και μας παρέπεμψε στην ιδιοκτησία του σταθμού.

Πάντως το παρασκήνιο της απόλυσης του Κοτρώτσου έχει πολύ ενδιαφέρον…. - 


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου