ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Tι είναι αυτό που μας ξενερώνει περισσότερο στο άλλο φύλο; Το απίστευτο αποτέλεσμα έρευνας


 

Σίγουρα, ο ορισμός του ιδανικού και του τέλειου έχει για τον καθένα πολύ διαφορετική έννοια, κι ευτυχώς να λέμε!..
Κάτι δηλαδή που αρέσει σε κάποιον, κάποιος άλλος μπορεί να το βρίσκει εντελώς αποκρουστικό και τούμπαλιν! Κάπως έτσι λοιπόν, γίνεται και με την επιλογή συντρόφου, μιας και....
αν ήταν έτσι, όλες θα θέλαμε τον ίδιο άντρα και όλοι την ίδια γυναίκα!
Ωστόσο, μία νέα έρευνα έρχεται
να καταρρίψει εν μέρει το παραπάνω, καθώς έπειτα από αρκετή δουλειά και φυσικά πολλές ερωτήσεις, βγήκε το συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, και συγκεκριμένα το 72% θα έλεγε όχι σε ένα... χοντρό σύντροφο!
Θέμα της έρευνας λοιπόν, είναι τι μας ξενερώνει περισσότερο στο άλλο φύλο, και αν μέχρι σήμερα νομίζατε ότι η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο, μετά λύπης σας ενημερώνουμε για το αντίθετο! Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι αρκετοί από τους ερωτηθέντες παραδέχτηκαν ότι έχουν μπει στη διαδικασία δίαιτας προκειμένου να βρουν σύντροφο!
Αν αναρωτιέστε ποια έπονται στη λίστα, δεν σας αιφνιδιάσουμε, μιας και η κακή αίσθηση του γούστου και φυσικά η απουσία προσωπικής υγιεινής, βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Εκτός βέβαια από τα τρία πρώτα, αρκετά μεγάλο ποσοστό συγκέντρωσε το... παλιό αυτοκίνητο, αν φυσικά αναφερόμαστε σε άντρα αλλά και η παντελής έλλειψη χιούμορ, να το κι αυτό!
Για τους περισσότερους, το να απορρίψουν έναν ευτραφή σύντροφο, δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά κυρίως με το γεγονός ότι ο εκάστοτε αδιαφορεί πλήρως για τον εαυτό και την υγεία του! Αξίζει να προσθέσουμε και την εξομολόγηση πολλών γυναικών, ότι αναγκάστηκαν να αλλάξουν ακόμα και το στιλ τους προκειμένου να έχουν καλύτερη τύχη στον ερwτικό τομέα, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που άλλαξαν μέχρι και τα μέρη που βγαίνουν για ποτό!
Το συμπέρασμα λοιπον είναι, ότι όντως τελικά η εμφάνιση παίζει ρόλο, ή τουλάχιστον στην αρχή!
 

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου