ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τα πιο ''καuτά'' είδη φιλιού που πρέπει να δοκιμάσετε!

 
Βέβαια, πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, μάλλον ξεχνάμε κάτι εξίσου φανταστικό, υπέροχο και σίγουρα πιο τρυφερό!..

Ναι φυσικά και εννοούμε το φιλί το οποίο είναι και αυτό από το οποίο ξεκινούν όλα!
Και μπορεί οι περισσότεροι να μη θυμόμαστε το πρώτο μας φιλί, έχουν περάσει και πολλά χρόνια η αλήθεια είναι, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα έντονα συναισθήματα που νιώθουμε όταν πλησιάζουμε σε απόσταση αναπνοής το αντικείμενο του πόθου μας! Εδώ να τονίσουμε, ότι αδιαφορούμε πλήρως για όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα φιλάκια είναι για παιδάκια και γυναικούλες, και να πούμε ότι μπορεί άνετα να γίνει εξίσου σέξι κα έντονο με το sex! Και όπως
ακριβώς γίνεται με το sex, υπάρχουν αμέτρητα είδη φιλιών, τα οποία είναι ικανά να χαρακτηρίσουν έναν άνθρωπο, ακόμα και μία σχέση! Εδώ λοιπόν, σας έχουμε κάποια πολύ βασικά είδη, τα οποία όλοι πρέπει να δοκιμάσετε!
1. Το πρώτο φιλί: Καλά αυτό καλώς ή κακώς όλοι έχουμε δοκιμάσει και μάλλον θα ξαναδοκιμάσουμε! Αυτό που συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κάτι σχεδόν μαγικό, γιατί χωρίς υπερβολή πρόκειται για μία εξερεύνηση, όχι μόνο της γλώσσας και του στόματος του άλλου, αλλά ακόμα και του χαρακτήρα του. Γιατί για να λέμε και την αλήθεια, μέσω ενός φιλιού μπορείς όντως να καταλάβεις πολλά πράγματα για τον άλλο!
2. Το δημόσιο φιλί: Με το συγκεκριμένο φιλί τα πράγματα είναι κάπως πιο περίεργα! Σίγουρα το να δώσεις ένα δημόσιο φιλί, στην μέση του δρόμου ας πούμε, με το πλήθος γύρω σου, για το οποίο εσύ αδιαφορείς, είναι απλά υπέροχο αλλά κρύβει και τεράστιες παγίδες! Προσοχή λοιπόν μην το παρακάνετε με τα σαλιαρίσματα γιατί στο τέλος σας βλέπουμε στο τμήμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς!
3. Το φιλί, «σε θέλω»: Αυτό κι αν είναι σέξι και καυτό φιλί! Είναι ακριβώς αυτό το φιλί, που ενώ εκείνος κάθεται
αμέριμνος στον καναπέ και παίζει ηλεκτρονικά, εσείς μπαίνετε ορμητικά μέσα και απλά τον αρπάζετε και του δείχνετε! Στο συγκεκριμένο φιλί, δεν υπάρχει λόγος ούτε κυρία να το παίξετε, ούτε και να καταπνίξετε τον πόθο σας! Βάλτε τον στη γωνία και δείξτε του με απλά ότι τον θέλετε άνευ όρων!
4. Το φιλί του sex: Όπως είπαμε και παραπάνω, sex χωρίς φιλί είναι φαγητό χωρίς αλάτι! Στην προκειμένη ειδικά, δεν χρειάζεται να δώσεις τεράστια μαεστρία στο συγκεκριμένο, διότι πολύ απλά το μυαλό και η προσοχή είναι επικεντρωμένη αλλού! Ένα αδύναμο, ψιλοπεταχτό φιλί το οποίο θα περιέχει και μία δόση αναστεναγμού μέσα, μήπως γίναμε γλαφυροί(;), είναι ότι πρέπει για να συνδυαστούν άψογα οι πάνω με τις κάτω ενέργειες!
5. Τα φιλιά… διαρκείας: Θυμάστε που όταν ήσασταν έφηβες και δεν κάνατε sex, του δίνατε να καταλάβει με τα φιλιά στον καναπέ και τα χαδάκια; Ε μπορείτε να το κάνετε και τώρα αυτό, αρκεί φυσικά να έχει τις αντοχές και τη διάρκεια και ο καλός σας. Αράξτε στον καναπέ και αρχίστε τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες σαν τον παλιό καλό καιρό. Όσο κι αν θέλετε να προχωρήσετε στο παρασύνθημα, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε για να είναι το επόμενο στάδιο πολύ πιο δυνατό! 


aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου