ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Φρικτό έγκλημα: Δύο φίλοι κατηγορούνται ότι τσιμέντωσαν 20χρονο!!

12 Νοεμβρίου του 2012. Ο 20χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Ραφήνα για να πάει στο επαγγελματικό λύκειο που φοιτούσε...

Μετά το τέλος το μαθημάτων και γύρω στη 13.00 το μεσημέρι, ένας εκ των δύο κατηγορουμένων φέρεται να παρέλαβε τον άτυχο νέο και να  κατευθύνθηκε προς το ξυλουργείο σύμφωνα με το star.
Έπειτα από μία ώρα έφτασαν στο σημείο όπου τους περίμενε ο δεύτερος κατηγορούμενος κι εκεί ήταν που το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από θανατηφόρα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.
Ωστόσο, ο τραγικός επίλογος γράφτηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι «φίλοι» του τσιμέντωσαν τον άτυχο νέο στην αποθήκη του ξυλουργείου. Το φρικτό έγκλημα αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος, ο οποίος γνώριζε τις σχέσεις που είχε ο γιος του με τον πρώτο κατηγορούμενο.
Πήγε λοιπόν στο τόπο του εγκλήματος και είδε το φρέσκο τσιμέντο. Άρχισε να το σπάει και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.
Η μητέρα του Ντανιέλ ενάμιση χρόνο μετά τον άδικο χαμό του παιδιού της πιστεύει πως η ζήλια ήταν εκείνη που όπλισε το χέρι του πρώτου κατηγορούμενου.
Η ίδια λέει: «Ήταν καλό και ευγενικό παιδί. Στο σχολείο ήταν πολύ δημοφιλής και είχε καταφέρει να εκλεγεί για τρίτη φορά πρόεδρος του 15μελούς».
Και πρόσθεσε: «Είχε πολλά όνειρα, όμως δεν πρόλαβε να τα πραγματοποιήσει». Η δίκη θα συνεχιστεί στις 26 Μαρτίου με τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων.
 

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου