ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Οι 5 κατάλληλες στιγμές για το καλύτερο σεξ

H κατάλληλη στιγμή για το καλύτερο σεξ
H κατάλληλη στιγμή γι το καλύτερο σεξΟ σωστός συγχρονισμός και το κατάλληλο τάιμινγκ είναι σημαντικό ακόμα και στο σεξ! Οπότε, εσύ μας λες τον σεξουαλικό σου στόχο
κι εμείς σου λέμε, πως, που και πότε θα τον πετύχεις!

Θέλεις ένα σούπερ γουάου οργασμό;

Φυσικά, κάθε οργανισμός και κάθε κόλπος κατ' επέκταση είναι διαφορετικός. Φυσικά, κάθε πέος κάνει διαφορετική δουλειά και κάθε ζευγάρι διαθέτει άλλο πάθος για σεξ. Πάρα ταύτα, η ημέρα που θα μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες για έναν οργασμό χωρίς προηγούμενο, είναι η ημέρα πριν την περίοδό σου.

Η κυκλοφορία του αίματος που γίνεται πιο έντονη στην μικρή σου περιοχή, κάνει την μήτρα πιο βαριά και τις συσπάσεις της πιο έντονες τη στιγμή του οργασμού και όλοι οι ιστοί γίνονται πιο ευερέθιστοι!

Θέλεις να τον ξετρελάνεις:

Το πρωί εκείνος ξυπνά με στύση. Έχεις σκεφτεί πόσες φορές έχεις εκμεταλλευθεί την πρωινή του όρεξη; Κάντο! Βάλε το ρολόι να χτυπήσει δέκα λεπτά νωρίτερα και ξύπνησέ τον με στοματικό. Άσε που θα το διασκεδάσεις κι εσύ, γιατί όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο κουρασμένες νιώθουμε, οπότε τόσο λιγότερο μπρίο διαθέτουμε για νυχτερινές τρελίτσες.

Θέλεις να νιώθεις σούπερ σεξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση:

Κάνε σεξ μετά το γυμναστήριο. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλόριντα αποκάλυψε πως οι άνθρωποι που βγαίνουν από το γυμναστήριο μετά από προπόνηση, νιώθουν πιο σέξι, ακόμα κι αν δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο λίπους. Κρίμα να ξοδέψεις αυτή την αυτοπεποίθηση κάνοντας σεξ με τα φώτα κλειστά. Και ξέρεις καλά πως αν εσύ νιώθεις πιο σέξι και επιθυμητή, θα του περάσεις εύκολα το μήνυμα.

Θέλεις το σεξ να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Περίμενε την επόμενη αργία. Όταν οι εργασιακές υποχρεώσεις φθίνουν, ανοίγει σύμφωνα με έρευνες η όρεξη για σεξ. Κι αν το σκεφτούμε και απλά, όταν δεν έχεις το ρολόι να σε κυνηγάει, δεν έχεις και την υποχρέωση να ολοκληρώσεις γρηγορότερα. Σε περιόδους αργίας, εύκολα μπορείς να χτίσεις τη σεξουαλική σας λίμπιντο από το πρωί με ένα φιλί και χάδι στο αυτάκι και να συνεχίσεις το παιχνίδι όλη μέρα.

Θέλεις να μην πονάς.

Αν ξεπεράσεις το τεχνικό θέμα του σεξ στην περίοδο, έχε υπόψη πως η επαφή μπορεί να μειώσει τις κράμπες που νιώθεις. Ο οργασμός και οι συσπάσεις τις μήτρας, βοηθούν να παράγεται η ντοπανίνη, η ορμόνη που σε βοηθά να νιώθεις χαρούμενη και χαλαρή.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου