ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Aυτές είναι οι ...εκλεκτές του Κασιδιάρη‏


Εκλεψαν τις εντυπώσεις οι δύο όμορφες υποψήφιες του Ηλία Κασιδιάρη κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Εθνική Αυγή για την Αθήνα»...
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της κοινωνικής λειτουργού Μαρίας Ζαπάντη, η οποία μάλιστα επελέγη για να ανοίξει την εκδήλωση που φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, ενώ λίγο αργότερα το λόγο πήρε η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά για να αναλύσει τις κινήσεις της «Ελληνικής Αυγής», ώστε, όπως είπε, «να επέλθει η κάθαρση στον Δήμο Αθηναίων».
Αμφότερες ανήκουν στον στενό πυρήνα  συνεργατών του Ηλία Κασιδιάρη. Η Μαρία Ζαμπάντη, είναι οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής και υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης -γνωστή από τα συσσίτια και τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η υποψήφια σύμβουλος έχει εμφανιστεί και στις εκπομπές της webtv της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη.
Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά της Μαρίας Ζαμπάντη κατά την ομιλία της στην εκδήλωση. Όπως είπε, το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» στελεχώνουν νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι με όρεξη για δουλειά «για να γίνει η πόλη ξανά πρωτεύουσα των Ελλήνων».
Ενεργό μέλος της ΧΑ, η Αγγελική Γεννατά φέρεται να απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή και ασχολείται με τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το όνομά της αναφέρεται στο πόρισμα των ανακριτριών για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου