ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ξέρατε ότι αυτός ο γοητευτικός ηθοποιός είναι Ελληνας που κάνει διεθνή καριέρα;

Σίγουρα θα τον έχετε προσέξει…

Το πλήρες όνομά του είναι δύσκολο να το προφέρει κανείς, ιδιαίτερα στο εξωτερικό όπου ζει:..
Theodore Peter James Kenneth Taptiklis. Ο ίδιος πάντως, για ευνόητους λόγους, το συρρίκνωσε και το έκανε «Theo James».

O Ελληνοβρετανός ηθοποιός βρίσκεται αυτήν την εποχή σε περιοδεία, με σκοπό να μιλήσει για το ρόλο του στην ταινία «Divergent». Πρόκειται για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη ενός βιβλίου γεμάτο δράση, περιπέτεια και έρωτες. Ο James υποδύεται τον Four, το ερωτικό αντικείμενο του πόθου της Tris, τον οποίο γνωρίζει αφού αφήνει τη φατρία της, για να γίνει μέλος σε μια αγροτική ομάδα.

Έχοντας ήδη χτίσει ένα τεράστιο φαν κλαμπ, γράφει το Greek Reporter, λόγω της επιτυχίας που είχαν οι ταινίες του, οι οποίες είναι βασισμένες σε βιβλία, ο James δήλωσε στο Cover Media, ότι αυτό που τον κρατά προσγειωμένο είναι η «μεγάλη οικογένεια» που έχει, προσθέτοντας, με μια δόση γέλιου: «Η ελληνική οικογένεια».

«Είμαι ο μικρότερος από τα πέντε αδέρφια μου, κανένα από τα οποία δεν έχει σχέση με τη βιομηχανία του κινηματογράφου», δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και συνέχισε: «Μερικές φορές με στηρίζουν, άλλες όχι. Το θεωρούν γελοίο, το θεωρούν κάπως τραγικό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Γεννημένος στην Αγγλία, θεωρεί τη χώρα αυτή σπίτι του και ταξιδεύει αρκετά συχνά για να προωθήσει τις ταινίες του. Εκτός από το ρόλο του στην ταινία «Divergent», ο James πρωταγωνιστεί και στις «Underworld: Awakening» και «The Inbetweeners Movie», η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα. Επίσης, εμφανίστηκε και στη σειρά «Downton Abbey», υποδυόμενος έναν Τούρκο διπλωμάτη.





Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου