ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

"Ποτάμι" Θεοδωράκη: Πάει πάσο ακόμα και η επιστήμη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα οργανωμένο σχέδιο απογείωσης του Σταύρου Θεοδωράκη και αποδόμησης των κομμάτων της κυβέρνησης, δηλαδή της ΝΔ και του
ΠΑΣΟΚ. Και καλά, στο ΠΑΣΟΚ είναι για γέλια και άλλωστε δεν μπορούν να αντιδράσουν. Όμως, στη Συγγρού κάτι πρέπει να κάνουν γιατί θα τους πάρει το ποτάμι, θα τους πάρει ο ποταμός.
Από τη μια βλέπουμε απίστευτες δημοσκοπήσεις κάποιου πανεπιστημίου το οποίος δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ ... 5 μονάδες πάνω από τη ΝΔ η οποία... παλεύει με το Ποτάμι για τη δεύτερη θέση.
Κι από την άλλη, βλέπουμε ολόκληρο άρθρο στο Reuters το οποίο είναι λες κι έχει γραφτεί στα γραφεία του δημοσιογράφου, όχι βέβαια από τον ίδιο γιατί δεν τον... έχει τον γραπτό λόγο.
«Απροσδόκητη ισχυρή πολιτική υποστήριξη κερδίζει ένας δημοσιογράφος της τηλεόρασης, ο οποίος μετατρέπεται σε πολιτικό σταυροφόρο και υπόσχεται να ταρακουνήσει την ελληνική πολιτική σκηνή, στην πορεία προς τις ευρωπαϊκές εκλογές τον προσεχή Μάιο».
Με αυτό τον τρόπο το Reuters σκιαγραφεί το πορτρέτο του Σταύρου Θεοδωράκη και το πολιτικό του ρεύμα «Το Ποτάμι». «Τηλεοπτικός δημοσιογράφος που έγινε πολιτικός καβαλάει το αντικαθεστωτικό κύμα», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων. Όπως τονίζει, ο Σταύρος Θεοδωράκης ποντάρει στη δυσαρέσκεια των Ελλήνων για το πολιτικό κατεστημένο και απευθύνει κάλεσμα για ένα γνήσιο, νεολαιίστικο κίνημα που θα λύσει τα προβλήματα της χώρας και κερδίζει γρήγορα οπαδούς τόσο από την αριστερά, όσο και από τη δεξιά.
Είναι φοβερό και άξιο πολιτικών αναλύσεων αν ένας δημοσιογράφος του πιο βαθέως συστήματος εμφανίζεται αντισυστημικός και αμέσως παίρνει 13% από το εκλογικό σώμα. Αν είναι αληθινό εύρημα τότε πάμε πάσο κι εμείς και η επιστήμη. Οι Έλληνες θα πρέπει να είναι και με τη βούλα ο πιο τρελός λαός του κόσμου.
Επειδή όμως δεν πιστεύουμε ότι έχει τρελαθεί τελείως τότε είμαστε σίγουροι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Και ο λάκκος αυτός λέγεται επικοινωνία την οποία την παίζουν καλά στα δάχτυλά τους εκεί στην... Κεντροαριστερά. Επικοινωνιολόγοι, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες έχουν πέσει πάνω μας για να μας πείσουν ότι ο Μπέμπε Γκρίλο της Ελλάδας θα σώσει τη χώρα.
Και καλά, να δεχθούμε ότι τα παλαιά κόμματα καταρρέουν. Από που κι ως που όμως αυτό το νέο που αναζητά ο κόσμος το βρίσκει στον Θεοδωράκη;
Ας ξυπνήσουν λοιπόν στη Συγγρού γιατί το φαίνεσθαι δυστυχώς κυριαρχεί στην τηλεοπτική και ιντερνετική δημοκρατία που ζούμε. 

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου