ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δήλωση-βόμβα από τον Αντώνη Ρέμο για την Αρετή Κοσμίδου

Μπορεί στο άκουσμα της φωνής της Αρετής Κοσμίδου στις blind auditions του «Voice» οι coach να έπαθαν την πλάκα τους, αλλά ο Αντώνης Ρέμος...

κρατά τις αποστάσεις του και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε στο star.gr κατά τη διάρκεια του press junket του «Voice», πως ναι μεν η 16χρονη μαθήτρια από τον Έβρο έχει καταπληκτική φωνή, αλλά δεν είναι και το μεγαλύτερο ταλέντο
που έχει περάσει από το παιχνίδι.
Και φυσικά, μας εξήγησε γιατί:
«Η Αρετή, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση φωνής, αλλά όχι τόσο μεγάλης έκτασης, ώστε να μπορεί να πει οτιδήποτε. Δεν είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε από το Voice. Είναι υπερτιμημένη».
Μάλιστα, επιχειρηματολόγησε και γι΄αυτό, λέγοντας πως «αν ο Μιχάλης Κουινέλης (στην ομάδα του οποίου ανήκει), της δώσει λάθος τραγούδι, μπορεί να μας εκπλήξει».
Παράληλλα, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στους παίκτες που μπορεί να έχουν παραπονεθεί ή να παραπονεθούν μελλοντικά, πως το τραγούδι που τους έδωσαν να ερμηνεύσουν στα battle, δεν ταίριαζε με τη φωνή τους, με αποτέλεσμα να μην την αναδεικνύει:
«Είναι πρόβλημα των παικτών. Δεν πρέπει να αποδίδουμε στους άλλους την αποτυχία μας. Εγώ προσωπικά, δεν έχω λιγοψυχήσει ποτέ. Ο,τι κι αν μου έδιναν, το αντιμετώπιζα και το πάλευα».
Όσο για το ποια συμβουλή δίνει στους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα του;
«Να μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας, να τραγουδάτε με το μεγαλύτερο θράσος που μπορείτε, και να σέβεστε τον κάθε άνθρωπο γύρω σας».
 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου