ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο Δημήτρης Καραστέργιος υποψήφιος Δήμαρχος Δεσκάτης - Οι θέσεις του



Συνδημότισσες  και συνδημότες,
Οι επερχόμενες αυτοδιοιηκητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στη σκια του μνημονίου και  της οικονομικής ύφεσης, σε ένα  περιβάλλον ασταθές και δυσοίωνο, με πολλά συσσωρευμένα  προβλήματα ,
τα οποια ομως σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να τα θεωρησουμε ανυπερβλητα.
Η εφαρμογή επισης για πρώτη φορά της διοικητικής μεταρρύθμισης του Καλλικράτη  δεν απέδωσε τα αναμενόμενα  και δεν μπόρεσε να δώσει  λύσεις , στην  αυτοδιοίκηση, σ αυτη τη δυσκολη συγκυρια.
Μπροστά  λοιπόν σ΄αυτό το τοπίο, κάθε κοινωνία οφείλει να ορθώσει το ανάστημά της και να αντισταθεί  αναπτύσσοντας μηχανισμούς άμυνας και  αναζητώντας  λύσεις και προοπτικές, ενεργοποιώντας  αντανακλαστικά  τις υγιείς της δυνάμεις.
Ο Δήμος  Δεσκάτης ,  στη δίνη αυτής της κρίσης  δυστυχώς βρέθηκε ανοχύρωτος,  δεν μπόρεσε να διεκδικήσει  αποτελεσματικά και να βρει λύσεις  για τα αδιέξοδα που δημιουργηθηκαν.
Θεωρείται λοιπόν επιβεβλημένο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές   να προκύψει μια νέα Δημοτική Αρχή η οποία θα μπορέσει να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να δώσει  ελπίδα και νέα ώθηση  για την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια, στηριζόμενος στην εμπειρία μου στο χώρο της αυτοδιοίκησης και την Βαθιά πίστη ότι μπορώ μαζι με αξιους συνεργατες, να προσφέρω και να συνδράμω προς αυτή  την κατεύθυνση , δηλώνω  παρών  από τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης, ως  επικεφαλής ενός συνδυασμού ενωτικού , ανανεωτικού , υπερκομματικού και  δημοκρατικού.
Ενός συνδυασμού που προέκυψε  από την απαίτηση της κοινωνίας  για ριζική αναγέννηση  ανανέωση και αλλαγή, καθώς και από την ανάγκη εξόδου από το τέλμα και την οπισθοδρόμηση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας, με την κινητοποίηση και την συμμετοχή νέων προσώπων άφθαρτων και ικανών, με όραμα και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
Σας καλώ λοιπόν  να αγωνιστούμε από κοινού , μέσα απ΄ένα συνδυασμό που θα βασίζεται  στη συμμετοχή, τον πλουραλισμό και τη σύνθεση , για να  συνδιαμορφώσουμε  και να υλοποιήσουμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα θέτει ως κύριους άξονες προτεραιότητας:
·         την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής του τοπου μας
·         την καταπολέμηση  της ανεργίας που μαστιζει την περιοχης μας
·         Τη δημιουργία αναπτυξιακών υποδομών και οχι εργων βιτρινας
·         Τη στήριξη της τοπικής αγοράς  και του εμπορίου
·         Την έξοδο από την απομόνωση
·         Την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος
·         Την ενίσχυση της Τουριστικής  προοπτικής της περιοχής
·         Την κοινωνική συνοχή και την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων
·         Τη διαφάνεια και την εντιμότητα στην διαχείριση των οικονομικών
·         Την αξιοκρατία , την δικαιοσύνη και την ίση μεταχείριση των πολιτών
·         Την διοικητική αυτοτέλεια και υπηρεσιακή αναβάθμιση
·         Την Αξιοποιηση ευρωπαικων προγραμματων
·         Την αποκέντρωση και την στήριξη των Δημοτικών Διαμερισμάτων.       Οι αξονες αυτοι θα αποτελεσουν το κοινωνικο συμβολαιο που θα συναψει  ο συνδυασμος μας με το λαο  του Δημου μας, οικοδομοντας μια αρηκτη σχεση εμπιστοσυνης ειλικρινειας και συνεργασιας .
·         Συνδημοτισσες-τες

Με αίσθημα ευθύνης και προοπτικήσ , με νέες ιδέες, με συνέπεια , σοβαρότητα υπευθυνότητα και ήθος, Πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας,  δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε  για αυτό με θέρμη και σας ζητούμε με τη  συμμετοχή σας  να στηρίξετε , το νέο ελπιδοφόρο και ανανεωτικό ξεκίνημα που θα δίνει διεξόδους για τον τόπο μας, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά μας  πλεονεκτήματα και θα αφήνει στο παρελθόν διαχωριστικές γραμμές και μικροκομματικές σκοπιμότητες,  ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε το Δήμο Δεσκάτης Μπροστά!!!!

ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου