ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

"Ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν είναι πρόβατο" - (Γράφει Αναγνώστης για τις εκλογές στον Δήμο Γρεβενών)




Αποκαλύφθηκε  η διαπλοκή. Έτσι εξηγούνται οι όποιες…
διαρροές του αγαπητού κατά τ’ άλλα Γιώργου Δασταμάνη προς συγκεκριμένο μέσο.  


Σίγουρα ήταν κάτι που το δρομολογούσαν  μήνες τώρα. Άρα δεν τους έφταιγε κανένας Κοψαχείλης που στο κάτω κάτω μετέφερε το αυτονόητο: Θα πρέπει να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία για να ανακοινωθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, χωρίς ωστόσο να απορρίπτει την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιώργου Δασταμάνη.


Ξαφνικά όμως, όλοι αντιληφθήκαν ότι ο μοναδικός εχθρός του τόπου είναι ο Δημοσθένης Κουπτσίδης που όπως και να το κάνουμε, η μακροχρόνια ενασχόληση με τα κοινά, δημιουργεί και αντιπάθειες αφού (σύμφωνα με την κα Άντζελα Δημητρίου) κανείς δεν είναι «άσφαλτος», αλλά δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Οι εποχές όπου (ως Νομάρχης) μπορούσε να ικανοποιεί πολλές υποσχέσεις, κυρίως οικονομικές προς συλλόγους (και όχι μόνο) πέρασαν ανεπιστρεπτί.


Τι γίνετε όμως τώρα; Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί που συχνά έχουν μπει στο «μάτι» των ελέγχων από την νυν διοίκηση του Δήμου και είπαν μια μέρα: «Θα τον ρίξουμε».


Πως θα γίνει αυτό; Θα εκδηλώσουμε ενδιαφέρον για τον Δήμο και μόλις συγκεντρώσουμε ικανό αριθμό φίλων, προσκείμενων σε εμάς, μετά  θα τους πούμε : «Πάμε όλοι τώρα με τον Γιώργο Δασταμάνη» αφού από μόνοι μας δεν  θα μπορέσουμε  να συμπληρώσουμε  ψηφοδέλτια… Μετά θα πούμε ότι ο Κουπτσίδης έχει σχέσεις με την τάδε και την δείνα…


Λες κι ο κόσμος είναι πρόβατο και δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται πίσω από την πλάτη του.


Μπορούν τώρα να πείσουν (τον πιο απονήρευτο) ότι ότι κάνουν είναι μόνο για το καλό του τόπου; Σε ποιόν θα πουν ότι ο Κουπτσίδης δεν είναι ικανός και πως μόνο αυτοί έχουν προτάσεις για το μέλλον του Δήμου; Μπορούν να πείσουν (εκτός από τον εαυτό τους) ότι έχουν αγνές και αναπτυξιακές βλέψεις;


Σίγουρα ΟΧΙ. Ο κόσμος κατάλαβε πλέον πως όλα γινόταν για την… ταμπακέρα. Όλοι θέλουν να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη. Μια θέση που δικαιωματικά   και (σίγουρα) χωρίς (πολλά) μελανά σημεία κατέχει ο Ντένης.


Να δείτε τώρα που θα εκτεθούν (στις εκλογές) το μόνο που θα πετύχουν είναι να φανατίσουν μόνο μερικούς ακόμα «Μουτζαχεντιν κατά του Κουπτσίδη» και τίποτα περισσότερο.


Θα μπορούσαμε και σ’ αυτές τις εκλογές να πάμε μονιασμένοι με μοναδικό σκοπό το καλό των Γρεβενών αλλά δυστυχώς κάποιοι ήδη έχουν πυροδοτήσει το κλίμα…


Ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν είναι πρόβατο…


«Καλή αντάμωση στα  Γουναράδικα».


«Το "καλή αντάμωση στα γουναράδικα" δεν ήταν προτροπή για εμφύλιο, αλλά φράση αυταπάρνησης μετά την αποκήρυξη του Αρη από το ΚΚΕ. Ανιστόρητοι...»


*Δεν γνωρίζω εάν είσαι ο Αετός, αλλά με αυτά που γράφεις είσαι σίγουρα Αετός.


Μήπως θα πρέπει ο κ.Κουπτσίδης να βγάλει δημόσια τις συμβάσεις- αναθέσεις έργων που ποτέ δεν έγιναν και πήγαιναν σε συγκεκριμένο εργολάβο; Η δικαιοσύνη θα αργήσει να βγάλει το πόρισμα…


Φόρις Στρεκανόμι της οικογενείας Ενστρέ Κασέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου