ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα στα μικρά διαπλεκόμενα κανάλια

Με διακαναλική συνέντευξη στους “μικρούς” ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε – λέει - να..
στείλει ένα σαφές μήνυμα προς τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, επιλέγοντας τους περιφερειακούς σταθμούς Kontra, Action 24 και το εθνικής εμβέλειας E- TV για να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη την ερχόμενη Τετάρτη 2 Απριλίου.
Η συνέντευξη θα παραχωρηθεί στους δημοσιογράφους, Μάκη Κουρή (Kontra), Βασίλη Ταλαμάγκα (Action 24) και Άκη Παυλόπουλο (E-TV) . Ο λόγος για τον οποίον ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να παραχωρήσει τη διακαναλική συνέντευξη είναι συμβολικός: Να στιγματίσει τη διαπλοκή των καναλαρχών και να μιλήσει στους μικρούς την Τετάρτη 2 Απριλίου, μαγνητοσκοπημένα για να προβληθεί η εκπομπή την ίδια ημέρα την ίδια ώρα.
Έτσι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανιστεί στους περιφερειακούς σταθμούς kontra του καθόλου διαπλεκόμενου Γιώργου Κουρή, στο Action 24 του στενού συνεργάτη και επιστήθιου φίλου του Ευάγγελου Βενιζέλου και συζύγου της πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Κούρκουλα, Διονύση Παναγιωτάκη και στον πανελλαδικής εμβέλειας E-tv που πρόσφατα μεταβιβάστηκε από το ΚΚΕ σε off shore εταιρείες συμφερόντων του διαφημιστή Φίλιππου Βρυώνη, που έχει ως πρόεδρο τον πρώην διευθυντή της εφημερίδας Ελευθεροτυπία Σεραφείμ Φυντανίδη.
Η συνέντευξη θα μαγνητοσκοπηθεί στις 12.00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης.
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποκλείσει ήδη την παρουσία του στη ΔΤ, ενώ συνεχίζει και το προσωπικό εμπάργκο στο Mega. Αντιθέτως, με την ιδιότητα του υποψηφίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό debate που θα διοργανώσει το Euronews, μαζί με τους Jean-Claude Juncker (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), Martin Schulz (Κόμμα Ευρωπαϊων Σοσιαλιστών), Guy Verhofstadt (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη κόμμα), και τον υποψηφίου του Ευρωπαΐκού Πράσινου Κόμματος (José Bové ή Ska Keller). 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου