ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο Άρης έκανε το πρώτο βήμα για την ανατροπή στο δήμο της Αθήνας

Ο Άρης θα κάνει... πόλεμο πλέον έχοντας το ηθικό πλεονέκτημα ότι δεν βολεύεται σε καμιά περίπτωση με τη διπλή ιδιότητα

Μια μεγάλη μαγκιά που κλείνει στόματα και βάζει τον καθρέφτη απέναντι σε όλους τους υποψήφιους για όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας,..
έκανε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος. Αποφάσισε να βγάλει από πάνω του την ασπίδα του βουλευτή, να ξεβολευτεί στην ουσία από τη σίγουρη έδρα στο Κοινοβούλιο προκειμένου να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας.
Και είναι μεγάλη μαγκιά γιατί με τον τρόπο αυτό δείχνει το δρόμο και σε άλλους που θέλουν να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όχι με την ασφάλεια των βουλευτικών μισθών. Υπ’ αυτή την έννοια χαιρετίζουμε και την κίνηση της Ρένας Δούρου να βγει από τη Βουλή και να διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής.
Ο Άρης θα κάνει... πόλεμο πλέον έχοντας το ηθικό πλεονέκτημα ότι δεν βολεύεται σε καμιά περίπτωση με τη διπλή ιδιότητα. Ούτε με την φοβερή ανακοίνωση που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής αν... εκλεγεί δήμαρχος.
Και αυτή τη στιγμή δίνεται μια χρυσή ευκαιρία στον κ. Κακλαμάνη να κάνει το αυτονόητο. Αν πιστεύει ότι θα είναι στο β’ γύρο των εκλογών τότε να παραιτηθεί από βουλευτής. Αν όμως δεν το πιστεύει και θεωρεί κι αυτός ότι δεν θα ξεπεράσει το 10%, όπως τον δείχνουν και τα γκάλοπ, τότε μπορεί να παραιτηθεί πριν είναι αργά. Να το κάνει τώρα ώστε να δημιουργήσει ένα ρεύμα νίκης στον Αρη Σπηλιωτόπουλο. Μάλιστα, να ανακοινώσει και από μόνος του τη στήριξη στο Αρη ώστε να φανεί ότι επανέρχεται η σύμπνοια στο χώρο της δεξιάς παράταξης.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε το ηθικό πλεονέκτημα από τον έτερο βουλευτή κ. Κακλαμάνη ενώ με την απόφασή του να φτιάξει το συγκεκριμένο λογότυπο για την παράταξή του με τη νερατζιά που ξήλωσε ο πρώην δήμαρχος, δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να πορευτεί ως δήμαρχος. Αλλά και ως αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο σε περίπτωση που δεν εκλεγεί πρέπει να δείξει ότι ακούει τον κόσμο της Αθήνας που επιζητεί μια πιο ισχυρή δημαρχία, μακριά από τον άχρωμο και εξαφανισμένο Γιώργο Καμίνη.
Το πρώτο βήμα για την ανατροπή στο δήμο της Αθήνας έγινε με την παραίτηση του κ. Σπηλιωτόπουλου από το βουλευτικό του αξίωμα. Μακάρι να τον ακολουθήσουν κι άλλοι ώστε να δείξουν ότι η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ταγμένους σε συγκεκριμένο σκοπό πολιτικούς. Κι όχι περαστικούς ή κακεντρεχείς που το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα εκδικηθούν, πώς θα προβληθούν και πώς θα κάνουν ζημιά, χωρίς οι ίδιοι βεβαίως να χάσουν τίποτε.
Κατά τα άλλα, με σύνθημα και ονομασία του συνδυασμού του «Αθήνα Μπορείς» ο Άρης Σπηλιωτοπουλος παρουσίασε σήμερα την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής του παράταξης για το δήμο Αθηναίων. Έμβλημα του συνδυασμού είναι μια νερατζιά (σαν κι αυτές που είχε ξεριζώσει ο Κακλαμάνης από το Κολωνάκι πριν μερικά χρόνια).
Στην σύντομη ομιλία του καταφέρθηκε εναντίον του κ. Γιώργου Καμίνη λέγοντας ότι είναι εξαφανισμένος από τα προβλήματα της πόλης και κατηγορώντας τον ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τα περιθώρια που υπήρχαν και άφησε την Αθήνα στην μιζέρια εν αντιθέσει με τους γειτονικούς δήμους όπως ο Πειραιάς ή το Περιστέρι. Ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος: «Στην ουσία είναι σαν να έχουμε δύο Αθήνες, την Αθήνα της εγκατάλειψης και την Αθήνα που δεν συμβιβάζεται. Η πρώτη είναι η Αθήνα της παρακμής, μία πόλη που ελπίζει στα ελάχιστα. Η άλλη είναι η Αθήνα που σχεδιάζει μία λύση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτή η πόλη πάνω απ όλα πληρώνει ακριβά την κρίση. Δεν αξίζει να κατεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών και να συμβιβαζόμαστε με το μίζερο και το γκρίζο». Επιτέθηκε όμως και κατά του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την επιλογή του να «ρυπάνει» με αφίσες τον Δημό. Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια της πόλης ως προϋπόθεση της ελευθερίας ενώ τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί την παρανομία και το παραεμπόριο. Αυτό τελειώνει οριστικά και με απόλυτο τρόπο δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου