ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φοιτήτρια ιατρικής έβγαλε σε διαδικτυακή δημοπρασία την παρθενιά της

Η πρώτη σεξουαλική εμπειρία μιας γυναίκας είναι κάτι που θα τη συνοδεύει για όλη της τη ζωή... Οι περισσότερες προσπαθούν να επιλέξουν τον «κατάλληλο» άντρα -ανάλογα με τα κριτήριά που έχει η καθεμιά- για να βιώσουν τη μαγεία του έρωτα.
Άλλες πάλι… επιλέγουν την κατάλληλη «τιμή», γράφει η Scarlett Russell στη Daily Mail.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας η 27χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Raine, έχει αποφασίσει να βγάλει στο σφυρί την παρθενιά της, σε μια διαδικτυακή δημοπρασία, ελπίζοντας ότι από τη διαδικασία αυτή θα βγάλει τουλάχιστον 400.000 δολάρια.



«Στην ώριμη ηλικία των 27, η παρθενιά μου ταιριάζει σα γάντι» γράφει η φοιτήτρια ιατρικής στο blog της «Musings of a Virgin Whore».

«Είναι απρόσμενο και αντισυμβατικό, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικό, ερεθιστικό και σου δίνει δύναμη. Έχοντας πάρει την απόφαση να πουλήσω την παρθενιά μου, δε μπορώ να φανταστώ να τη χάνω με κάποιον άλλο τρόπο. Αυτό το blog είναι η αληθινή και προσωπική μου ιστορία για τη σύγχρονη δημοπρασία της παρθενιάς μου».

Η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα στις σελίδες του προσωπικού της ιστολογίου ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ καμία μορφή σεξουαλικής πράξης και δεν έχει αφήσει κανέναν άντρα να τη δει γυμνή. Ούτε έχει δει η ίδια ποτέ γυμνό άντρα μπροστά της.


«Δεν πιστεύω ότι το να πουλά κανείς σεξ είναι ηθικά λάθος» λέει ακόμη και συνεχίζει: «Αντίθετα, πιστεύω ότι είναι ατομική επιλογή και πάνω απ’ όλα μια επιλογή που πρέπει να τυγχάνει σεβασμού».

Υποστηρίζει την απόφαση της αυτή, λέγοντας ακόμη ότι έχει αίσθηση της ελευθερίας και θα κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, χαρακτηρίζοντας την πώληση της παρθενιάς της ως «έναν αρκετά καινοτόμο ελιγμό».

Η ίδια λέει ότι σπουδάζει ιατρική στις ΗΠΑ, όμως δεν αποκαλύπτει σε ποιο πανεπιστήμιο.


Επειδή η πορνεία είναι παράνομη στις ΗΠΑ, η 27χρονη γυναίκα λέει ότι έχει βρει έναν ατζέντη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου οι νόμοι είναι πιο χαλαροί και «επιτρέπουν αυτήν την ανταλλαγή».

Θα αποφασίσει η ίδια για τη νικητήρια προσφορά και επιμένει ότι η πράξη της είναι 100% νόμιμη. Μάλιστα, λέει ότι θα πληρώσει τους αντίστοιχους φόρους και θα δωρίσει το 35% σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο Elite Daily δήλωσε ότι ελπίζει να βγάλει 400.000 δολάρια, ενώ η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή για περίπου ένα μήνα.

«Τα χρήματα είναι το κίνητρό μου, όμως δεν έχω ανάγκη τα χρήματα. Είμαι ασφαλισμένη οικονομικά. Δεν πρόκειται για μια συμφωνία στην οποία χωρά το αίσθημα της αγάπης, αλλά πρόκειται για καθαρά σεξουαλική και οικονομική πράξη» κατέληξε. 
 
Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου