ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ζήσε τον Μάη Αλέξη μου να φας τριφύλλι

Στο Δουβλίνο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας για να προωθήσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν στις επικείμενες ευρωεκλογές,..
και φυσικά στις δηλώσεις του που απευθύνονταν σε ψηφοφόρους φόρεσε το ευρωπαϊκό... ταγάρι. Δηλαδή, όπως μιλά στο ελληνικό ακροατήριο έτσι μίλησε και στο ιρλανδικό, εντελώς διαφορετικά από το Τέξας ή από διάφορες προσπάθειές του να έρθει πιο κοντά με τους Ευρωπαίους.
Σε άλλο μήκος κύματος από αυτό του Γ. Σταθάκη, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σκίσει τα μνημόνια αλλά θα διαπραγματευτεί τις συμβάσεις, ο κ. Τσίπρας είπε: «Στις 25 Μάη το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουμε με την τρόικα στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία, στην Κύπρο, αλλά ενδεχομένως και σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης που στην πραγματικότητα η λιτότητα είναι κοινό project για όλη την Ευρώπη ή αν θα τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Αν θα τους γυρίσουμε πίσω. Αν θα διεκδικήσουμε να ζήσουμε χωρίς τις δικές τους συνταγές της αποτυχίας, αν θα οικοδομήσουμε μια νέα Ευρώπη, την Ευρώπη των λαών».
Θα στείλει την τρόικα από εκεί που ήρθε, λοιπόν, αλλά φανταζόμαστε ότι αφενός δεν θα υπάρχει τρόικα καθώς θα έχει τελειώσει το μνημόνιο κι ότι θα έχει ανακαλύψει τη μηχανή που κόβει χρήμα ώστε η Ελλάδα ούτε στις αγορές να βγει, ούτε να πάρει νέα δανεικά.
Έτσι, κι εμείς στέλνουμε στο διάβολο την τρόικα, τη Γερμανία, τους άλλους δανειστές, την Ευρώπη ολόκληρη.
Έξω από το χορό ο κ. Τσίπρας λέει πολλά τραγούδια και κάποιος πρέπει να του απαντήσει: Ζήσε τον Μάη Αλέξη μου να φας τριφύλλι. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου