ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αλεξόπουλος!

Την ανεξαρτοποίησή του ανακοίνωσε με επιστολή που έστειλε χθες προς τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής..
Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Για τον κ. Αλεξόπουλο όπως και για άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του καθώς ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Στην επιστολή του ο κ.Αλεξόπουλος, αρνείται κάθε κατηγορία ενώ τονίζει χαρακτηριστικά, «μετά τα όσα στοιχεία αποκαλύφθηκαν για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής που εγώ δεν γνώριζα, δεν μπορώ να ανήκω πλέον σ΄αυτό το κόμμα». Ο κ. Αλεξόπουλος καταλήγει, λέγοντας ότι « τα κίνητρά μου για την ένταξη μου στην Χρυσή Αυγή είναι πατριωτικά».
Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν είναι ένα απλό γεγονός και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ιδιαίτερα αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι και ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
Η κίνηση του Αλεξόπουλου έχει ιδιαίτερο βάρος καθώς για πρώτη φορά βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραδέχεται ότι υπήρξε εγκληματική δράση της οργάνωσης. Ακόμη κι αν κάποιοι μπορεί να πιστέψουν ότι είναι μια παρελκυστική πολιτική ορισμένων μελών της οργάνωσης για να γλιτώσουν τις διώξεις, η αναφορά στην επιστολή του για εγκληματική δράση, ανοίγει νέους δρόμους στις έρευνες της Δικαιοσύνης.
Να θυμίσουμε ότι ο Αλεξόπουλος δεν έχει εμπλακεί στις ψευτομαγκιές και τις άλλες φασιστικές – ναζιστικές συμπεριφορές των περισσοτέρων μελών της Χ.Α. αλλά είχε ζητηθεί η άρση της ασυλίας για παράνομο ραδιοσταθμό στη Λάρισα. Είναι φανερό πλέον το ρήγμα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής που είναι σπασμένη σε δύο στρατόπεδα. Σ’ αυτούς που θέλουν να επιβάλουν ναζιστικές συμπεριφορές με τη βία και με τον τσαμπουκά και σε όσους θέλουν να γλιτώσουν το τομάρι τους και αντιδρούν σφόδρα στη συμπεριφορά του Κασιδιάρη και της παρέας του.
Και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένουμε τι έχει να πει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και όποιος άλλος ανεξαρτητοποιηθεί… 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου