ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Απεργούν οι φαρμακοποιοί Δευτέρα και Τρίτη

farmaka
Με 48ωρη πανελλαδική απεργία την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 10 και 11, Μαρτίου απαντούν οι φαρμακοποιοί στην.. επιμονή των εκπροσώπων της τρόικας για απελευθέρωση των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ), για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ιδιωτικών φαρμακείων, αλλά και για την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας.
Την απόφαση έλαβε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίασή του, το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), έπειτα από σχετική εισήγηση του προέδρου του Συλλόγου, Κυριάκου Θεοδοσιάδη.

«Η 48ωρη απεργία είναι η αρχή έντονης αντίδρασης και αντίστασης των φαρμακοποιών στις πιέσεις της τρόικας και όλων όσοι απαιτούν την διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης», αναφέρει ο ΠΦΣ και ζητάει από την κυβέρνηση να μην υλοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας και να απορρίψει το μέρος της μελέτης του ΟΟΣΑ που αφορά τη φαρμακευτική περίθαλψη και τα φαρμακεία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε «ύποπτη» την έκθεση του ΟΟΣΑ στο τμήμα που αφορά τη φαρμακευτική περίθαλψη, «γιατί βλάπτει τη δημόσια υγεία και την ελληνική κοινωνία». «Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι ανταγωνισμός και Υγεία είναι έννοιες ασύμβατες», τόνισε ο κ. Θεοδοσιάδης, καταγγέλλοντας ότι «η έκθεση του ΟΟΣΑ δεν μπορεί να είναι “ευαγγέλιο” για την κυβέρνηση ούτε ένα νέο μνημόνιο-προϊόν, προκατασκευασμένο κατ’ εντολή των μεγάλων συμφερόντων, τα οποία προφανώς εξυπηρετεί».
Την Τρίτη 11 Μαρτίου, θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ του ΠΦΣ για να αποφασίσει για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου