ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τι απαντά ο Ζήγρας στον Φουάντ Αλ Ζαγιάτ για τον κρυφό λογαριασμό στον Λίβανο


  Αρνείται ο Νίκος Ζήγρας τον ισχυρισμό που φέρεται να διατυπώνει σε επιστολή του προς τον ανακριτή Γ. Μαλλή ο καταζητούμενος..
για την υπόθεση των TOR M1 επιχειρηματίας Φουάντ Αλ Ζαγιάτ, ότι δηλαδή διατηρεί αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό στον Λίβανο...
«Ο κύριος Φουάντ Αλ Ζαγιάτ, φερόμενος ως μόνιμος κάτοικος Κύπρου, απέστειλε από τη Δαμασκό της Συρίας, μέσω Λιβάνου, επιστολή στην οποία, παρότι δηλώνει πως δε γνωρίζει τον ονομαζόμενο Ζήγρα, τον φωτογραφίζει, ως κάτοχο μεγάλου τραπεζικού λογαριασμού στο Λίβανο και μάλιστα αδήλωτου στις Ελληνικές αρχές. Επειδή θα ήταν ευτύχημα για τον Ελληνικό λαό να υπάρχουν χρήματα στο όνομα του Νίκου Ζήγρα, ο οποίος εδώ και ενάμισι χρόνο έχει συναινέσει να επιστραφεί όποιο περιουσιακό στοιχείο βρεθεί στο όνομά του οπουδήποτε στον κόσμο, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Ζήγρα, ζητώ από τον επιστολογράφο-φυγά να δημοσιοποιήσει και τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού και τις χρηματοροές από και προς αυτόν για να κινήσω άμεσα τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων αυτών στο Ελληνικό Δημόσιο», δήλωσε με ανακοίνωσή του, ο συνήγορος του Νίκου Ζήγρα, Στ. Γκαρίπη και απαντώντας στον Φουάντ Αλ Ζαγιάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου