ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μετακόμισε στην Ελβετία ο Θ. Αναστασιάδης για λόγους προσωπικής ασφαλείας.

Ξέσπασε πόλεμος με τον Τριανταφυλλόπουλο που έκανε την αποκάλυψη

Μετά την αποκάλυψη της ιοστοσελίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου zougla.gr για την εγκατάσταση του Θέμου Αναστασιάδη σε.. προάστιο της Ζυρίχης στην Ελβετία, η κόντρα του με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ξαναφούντωσε. Συγκεκριμένα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος...

 ανάρτησε στην ιστοσελίδα του αλλά πρόβαλλε και στην τηλεοπτική του εκπομπή αεροφωτογραφίες από το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών του πρώην συνεργάτη του, όπου διαμένει με την οικογένειά του.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Θέμου Αναστασιάδη ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς «παραδέχτηκε» την μετακόμισή του στην ασφαλή Ελβετία.

Συγκεκριμένα στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε αναφέρει:

"Φοβούμενος για τη σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια της οικογενείας μου, με πλήρη μυστικότητα, χωρίς να ειδοποιηθεί και να ενημερωθεί καν το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον, διασφάλισα την ασφαλή μετοίκηση της συζύγου μου και των τριών ανηλίκων παιδιών μας στο εξωτερικό και δη στην Ελβετία "

και συνεχίζει:

"το μετ’ επικλήσεως προσαγόμενο, δημοσίευμα ενσωματώνονται και ευκρινέστατες δορυφορικές φωτογραφίες με χάρτες, τόσο της περιοχής Kilchberg της Ελβετίας, με κυκλωμένο με κόκκινο το συγκρότημα κατοικιών, στο οποίο διαμένει η οικογένειά μου, όσο και κοντινότερες του συγκροτήματος κατοικιών, με καθαρή απεικόνιση της περιοχής και των οικιστικών κτηρίων, ώστε να καθίσταται ευχερέστατο, στον οποιοδήποτε κακόβουλο προτίθεται να βλάψει εμένα, να εντοπίσει την οικογένειά μου στο ιερότερο καταφύγιο της ιδιωτικότητας του ατόμου, στην οικία της. "

Τέλος αναφέρει ότι απειλείται άμεσα από τρομοκράτες:


"Μετά τη δημοσίευση του επιλήψιμου άρθρου τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου μεταφερόμαστε από την ασφαλή θέση της μυστικότητας του τόπου κατοικίας της συζύγου και των τέκνων μου και της ακριβούς τοποθεσίας της οικογενειακής αυτής στέγης, στην απολύτως ανασφαλή της γνωστοποίησης στο Πανελλήνιο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο άνθρωποι που έχουν απειλήσει εμένα προσωπικά, όσο και εκείνοι που υλοποίησαν τις απειλές τους με προσωπικές βίαιες επιθέσεις κι έτσι εκτίθενται σε κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα τόσο εμού όσο και των μελών της οικογενείας μου. Τονίζεται εξάλλου ότι όπως είναι ευρύτατα γνωστό ήμουν και εξακολουθώ να παραμένω στόχος της τρομοκρατίας. "

Από την πλευρά του όμως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την ομάδα του υποστηρίζει ότι τίποτα το επιλήψιμο δεν υπάρχει στην κίνησή του να δημοσιεύσει τα εν λόγω στοιχεία καθώς είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρήστη του διαδικτύου μιας και στην Ελβετία όλα τα στοιχεία είναι ανοιχτά πλην των τραπεζικών λογαριασμών.

roadstory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου