ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Ο Μπούκουρας έκλαιγε με λυγμούς μπροστά στην ανακρίτρια»

Απόπειρα δωροδοκίας χρυσαυγιτών από το «παρακράτος Σαμαρά» καταγγέλλει ο Μιχαλολιάκος
«Ο Μπούκουρας έκλαιγε με λυγμούς μπροστά στην ανακρίτρια»
«Θέλουν να τελειώσουν τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει γιατί είναι μέσα στο λαό», δηλώνει από τη φυλακή ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος,..
μιλώντας απαξιωτικά για τους βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα και καταγγέλλοντας πως από το «παρακράτος Σαμαρά φεύγουν πακέτα και όχι μόνο προς βουλευτές αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής».
«Αλλά ό,τι και να κάνουν δεν θα μπορέσουν να μας λυγίσουν», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», «είναι βέβαιο, ό,τι και να κάνουν, το πρωί της 26ης Μαΐου η ΧΑ θα έχει περισσότερους από εκατό δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους».

Για τον βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο που ανεξαρτητοποιήθηκε αλλά και τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα που διεγράφη από τη Χρυσή Αυγή μετά το θόρυβο περί αποχώρησής του, ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος λέει «δεν είναι καν μέλη της Κεντρικής μας Επιτροπής. Έτυχε να βγουν βουλευτές σε δύο επαρχίες». για τον Αλεξόπουλο λέει πως ήταν παντελώς άγνωστος μέχρι τη στιγμή που έγινε βουλευτής ενώ για τον Μπούκουρα αναφέρει: «Δεν τον ξέραμε, ο καθένας κρίνεται στην περίπτωση τη δύσκολη. Αυτός ο άνθρωπος ήταν μέσα στην ανακρίτρια και έκλαιγε με λυγμούς. Δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει την ΧΑ αυτό υο άτομο, εμείς είμαστε όλοι υπερήφανοι...».

Για τις αναφορές περί απόπειρας δωροδοκίας με μισό εκατομμύριο ευρώ του βουλευτή Κουκούτση για να φύγει από τη Χρυσή Αυγή, καταγγελία που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τονίζει: «Το σίγουρο το οποίο ξέρω είναι ότι από το παρακράτος Σαμαρά, το οποίο υπάρχει στη χώρα μας, μυστικές υπηρεσίες κλπ, φεύγουν πακέτα. Και όχι μόνο προς βουλευτές αλλά και προς στελέχη της Χρυσής Αυγής».

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κάνει και μία πρόβλεψη για τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία: «τη Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να την τελειώσει κανένας Σαμαράς, ο οποίος όπως τελείωσε την Πολιτική Άνοιξη θα τελειώσει και τη Νέα Δημοκρατία. Το βράδυ της 25ης Μαΐου ο Σαμαράς θα έχει επιτύχει αυτό που δεν πέτυχε ως πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης. Σαν πρόεδρος πλέον της ΝΔ, να την έχει διαλύσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου