ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Πολιτική κουρελού» το μανιφέστο του Θεοδωράκη



Με συρραφή απόψεων, προτάσεων, πολιτικών θέσεων άλλων κομμάτων και ιδεολογικές αναφορές που τις έχουμε φάει στα μούτρα χρόνια τώρα,..
ο Σταύρος Θεοδωράκης έφτιαξε το πολιτικό του μανιφέστο. Απαντώντας σε ερωτήσεις που έχει ο κόσμος από τότε που φτιάχτηκε το «Ποτάμι» ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι το κόμμα του είναι μια «πολιτική κουρελού» που φτιάχτηκε από μικρά κουρελάκια άλλων. Ή καλύτερα ένας πολιτικός Φρανκενστάιν ο οποίος παίρνει ζωή με κομμάτια από τα πτώματα άλλων.
Αν διαβάσει κανείς τις απαντήσεις του κ. Θεοδωράκη θα καταλάβει επίσης ότι εκτός από κακός πολιτικός είναι και κακός δημοσιογράφος της... έντυπης δημοσιογραφίας. Δεν το ‘χει το γραπτό κείμενο ο «Πρωταγωνιστής» διότι το κείμενο δεν παίρνει και πολλά από μοντάζ. Είναι ξεγύμνωμα μυαλού και καρδιάς και ο κ. Θεοδωράκης απλά δεν έχει τίποτε από αυτά.
Γιατί άραγε να ψηφίσει ο κόσμος ένα κόμμα που μάζεψε τις προτάσεις που έχουν πει διάφοροι τόσα χρόνια; Λέει ο Θεοδωράκης ότι θα κάνει ολιγομελείς κυβερνήσεις με το πολύ 20 υπουργούς. Σιγά τα ωά. Το έχουν πει αυτό δεκάδες πρωθυπουργοί. Λέει ότι θα κάνει εκλογές κάθε 4 χρόνια με μονοεδρικές περιφέρειες. Μα αυτό το έχει πει και ο Παπανδρέου ενώ και ο Σαμαράς έχει δεχθεί εισηγήσεις για γερμανικό μοντέλο και μάλιστα το σκέφτεται σοβαρά.
Λέει το «Ποτάμι» ότι θα διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις. Το έχουν πει πριν από αυτόν δεκάδες, η ουσία είναι πώς τις διεκδικείς και ποιος σε ακούει. Θα διαχωρίσει την Εκκλησία με το Κράτος, λέει ο κυρ Σταύρος και οι παπάδες θα πληρώνονται από την Εκκλησία. Που είναι η πρωτοτυπία θα θέλαμε να ξέρουμε.
Θα διεκδικήσει τις κλεμμένες αρχαιότητες, δηλαδή τα Ελγίνεια. Σιγά κύριε Σταύρο μη σκίσεις κανένα καλτσόν...
Θα περιορίσει κατά 50% την κρατική επιχορήγηση λέει, όμως και πάλι το έχουμε ξανακούσει. Θα μειώσει σε 200 τους βουλευτές το «Ποτάμι». Ένα ακόμη «κουρελάκι» από άλλα κόμματα που το έχουν πει.
Σύμφωνα με το «Ποτάμι» το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι ο αριθμός των υπαλλήλων, αλλά η ανορθολογική κατανομή τους (σε γραφεία κι όχι «στο δρόμο»), στην έλλειψη κινήτρων, στην απουσία μηχανογράφησης που εμποδίζει το έργο τους και την παροχή καλών υπηρεσιών στους πολίτες, κ.λπ. Ότι δηλαδή λέει μέχρι και ο... Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι αργόμισθοι, οι επίορκοι, οι ανίκανοι, όσοι έχουν πλαστά πιστοποιητικά είναι αυτοί που ανησυχούν και είναι αυτοί που πρέπει να απομακρυνθούν, λέει ο Θεοδωράκης. Μα αυτούς δε διώχνει η κυβέρνηση και αντιδρούν όλοι;
Μόνη λύση για την ανεργία να ξαναπάρει μπροστά ο ιδιωτικός τομέας, λέει ο κυρ Σταύρος. Σοβαρό επιχείρημα. Μέχρι και Νόμπελ Οικονομίας ή... κοινοτοπίας θα πάρει.
Επίδομα ανεργίας για δύο χρόνια, μέχρι η ανεργία να πέσει κάτω του 10%. «Λεφτά υπάρχουν» κυρ Σταύρο;

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου