ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την τραγωδία στην Ιεράπετρα

 
Παγωμένη έχει μείνει η κοινωνία της Κρήτης από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα με νεκρούς δύο αδέρφια και τον πατέρα τους…


Πρόκειται για έναν φαρμακοποιό ο οποίος αφού πρώτα πυροβόλησε τον πατέρα του και την αδερφή του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγο πριν τις 19.00 της Δευτέρας ο 54χρονος φαρμακοποιός πήγε στο πατρικό του σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο 75χρονος πατέρας του και η 43 χρονη αδερφή του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πρέπει να είχαν έντονη συζήτηση, η οποία κατέληξε σε τσακωμό καθώς άκουσαν μεγάλη φασαρία να προέρχεται μέσα από το σπίτι.

Στη συνέχεια άκουσαν πυροβολισμούς. Ο 54χρονος είχε σηκώσει το όπλο και είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τη 43χρονη αδερφή του και έπειτα τον 75χρονο πατέρα του σκοτώνοντάς τους και τους δυο.

Τραγική ειρωνεία, σκότωσε την αδερφή του την ημέρα των γενεθλίων της… Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Άφησε σημείωμα-διαθήκη αφού πρώτα πήρε τηλέφωνο

Τα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σοβαρές διαφωνίες για οικονομικά θέματα και κυρίως για τα περιουσιακά, καθώς ο 75χρονος πατέρας είχε σκοπό να μοιράσει την περιουσία στα παιδιά.

Ο 54χρονος είχε κλείσει το φαρμακείο του πριν από δυο χρόνια. Ελάχιστα λεπτά πριν το φονικό, ο 54χρονος, είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του σκοπευτικού ομίλου Ιεράπετρας στον οποίο ήταν μέλος. Στο τηλεφώνημα που είχε μαζί του τού είπε πως πάνω του έχει ένα σημείωμα – διαθήκη, στο οποίο αναφέρει ότι όλη του την περιουσία ο 54χρονος την αφήνει στο σκοπευτικό όμιλο. 


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου