ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εκτός ευρωεκλογών κινδυνεύει να μείνει «η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα»

Σε φιάσκο κινδυνεύει να εξελιχθεί η κίνηση υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία καθώς αδυνατεί να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές προκειμένου να..
αποκτήσει το δικαίωμα να κατέλθει στις ευρωεκλογές.
Μάλιστα η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μπάμπαρα Σπινέλι ζήτησε με επιστολή της στην πρόεδρο της ιταλικής βουλής να μειωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών Ιταλών πολιτών προκειμένου να μπορέσει να πάρει μέρος στις ευρωεκλογές του Μαΐου το ψηφοδέλτιο «Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα».
Το πρόβλημα που υπάρχει με την συγκεκριμένη πολιτική κίνηση είναι πως επειδή δεν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές θα πρέπει να συγκεντρώσει 150.000 υπογραφές σε όλη την Ιταλία και μάλιστα από κάθε ιταλική περιφέρεια να υπογράψουν τουλάχιστον 3000 Ιταλοί πολίτες.
«Θεωρούμε τον κανόνα αυτό κατάφωρα άδικο. Διότι, για παράδειγμα, για τη Λομβαρδία, με 9.939.000 κατοίκους, ισχύει ακριβώς ότι και για την Βάλε Ντ΄Αόστα, η οποία μετρά 128.000 κατοίκους» υπογραμμίζει στην επιστολή της η Μπάρμπαρα Σπινέλι, η οποία ζητάει απ’ την πρόεδρο της βουλής Λ. Μπολτρίνι να εγκριθεί άμεσα τροπολογία που να αντιστοιχίζει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών σε κάθε περιφέρεια με τον αριθμό των κατοίκων της.
Όπως γράφει το Antinews.gr, το ψηφοδέλτιο «Η άλλη Ευρώπη για τον Τσίπρα το οποίο εκπρόσωπός του είχε έρθει και στην εναρκτήρια προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ακροπόλ και απηύθυνε χαιρετισμό, έχει συλλέξει μόλις 42.000 υπογραφές έναντι απαιτούμενων 150.000 υπογραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου