Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η μυστηριώδης πλουσιότερη γυναίκα σε όλο τον κόσμο

kristi1H Kρίστι Γουόλτον είναι η μεγαλοκληρονόμος της γιγαντιαίας αμερικανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων..
Wal – Mart (με 6.500 καταστήματα και 1,8 εκατ. εργαζομένους σε 15 χώρες του κόσμου) ενώ η περιουσία της υπολογίζεται στα…
37,6 δις δολάρια.
Επίσης τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία χρόνια, αναδεικνύεται από το περιοδικό Forbes ως η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Όμως την ζωή της καλύπτει ένα «πέπλο» μυστηρίου καθώς λίγα πράγματα είναι γνωστά για τα προσωπικά της.
Όπως γράφεται σε δημοσίευμα η δισεκατομμυριούχος χήρα του Τζον Γουόλτον, ο οποίος σκοτώθηκε το 2005 σε αεροπορικό δυστύχημα δηλώνει ως απασχόληση «φιλάνθρωπος και νοικοκυρά». Είναι επίσης γνωστό ότι γεννήθηκε το 1955, ότι σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Τρίνιτι του Σαν Αντόνιο (Τέξας) και ότι μικρή πέρασε πνευμονία.
Άγνωστο όμως είναι ο τόπος και η ημερομηνία γέννησης της, το πατρικό της όνομα αλλά κι ο τόπος διαμονής της αφού μετά το θάνατο του συζύγου της πούλησε την έπαυλη όπου διέμεναν στο Τζάκσον Χόουλ του Γουαϊόμινγκ και έκτοτε εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Επίσης η Kρίστι Γουόλτον, ουδέποτε ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση ενώ πεποίθηση της ίδιας αλλά και του συζύγου της ήταν ότι η ανταγωνιστικότητα ενός έθνους ενισχύεται βελτιώνοντας την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έτσι επένδυσαν σε αυτή αλλά και στην εταιρεία φωτοβολταϊκών πάνελ First Solar.
Τέλος παρότι δηλώνει φιλάνθρωπη είναι φανατική υποστηρίκτρια του αμερικανικού λόμπι όπλων!


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου