ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! O όρος στο γάμο Ευαγγελάτου-Στεφανίδου

Η Τατιάνα έχει ένα μεγάλο μυστικό και η αποκάλυψή της προκαλεί πανικό.

Θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια..
που είναι μαζί όλα έχουν κυλήσει ρόδινα μεταξύ τους. Υπήρξαν στιγμές που λόγω των πολύ δυναμικών προσωπικοτήτων τους αλλά του εγωισμού που αποτελεί κοινό τους χαρακτηριστικό, τα πράγματα είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, και όλα κρέμονταν από μία λεπτή κλωστή. Πώς όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές; Πώς διατηρούν ζωντανό έναν γάμο για τον οποίο μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια;
«Εγώ έκανα πάντα το πρώτο βήμα». Η Τατιάνα Στεφανίδου έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε ότι όσες φορές η ένταση ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο χτύπησε κόκκινο,
μιλούσε πρώτη στον άντρα της για να σώσει το γάμο της. Ήταν ο κανόνας που έπρεπε να ακολουθήσει για να είναι δίπλα στον άντρα που έχει σημαδέψει τη ζωή της.
Η παρουσιάστρια σε μια εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της μακροβιότητας της σχέσης της. Το μυστικό που κρατάει ζωντανό τον έρωτά τους ακόμα κι αν γίνεται, όπως παραδέχεται η Τατιάνα, ο κακός χαμός στο σπίτι τους. Επίσης δεν κρύβει ότι όλη η διαδικασία πολλές φορές την ενοχλεί, αφού είναι πάρα πολύ εγωίστρια, όμως ακολουθεί πιστά τους κανόνες του σπιτιού της. Και αυτός είναι ο πιο σημαντικός.
«Όταν θα γίνει ο κακός χαμός…»
«Την κρίση τη χειρίζομαι μόνο εγώ. Αυτός είναι ο όρος στη σχέση μας», επισημαίνει, δίνοντας από την αρχή το… στίγμα. «Εγώ, πρέπει να κάνω την επαναπροσέγγιση. Όταν θα γίνει ο κακός χαμός, αν δεν του μιλήσω εγώ, δεν πρόκειται να μου μιλήσει ποτέ» ομολογεί. Μπορεί σε κάποιους τα λόγια της Τατιάνας να δείχνουν «παρατραβηγμένα» όμως αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα του γάμου τους. Δεν διστάζει να πει ότι νιώθει πολύ άσχημα όταν ξέρει ότι πρέπει πάντα εκείνη να κάνει πίσω και με δική της πρωτοβουλία να σπάσει τον πάγο που θα δημιουργηθεί, ενώ δηλώνει ότι την ενοχλεί η συμπεριφορά του άντρα της. «Η αλήθεια είναι ότι σκάω.
Χρόνια όμως ακολουθώ αυτό. Μπορεί από χαρακτήρα να είμαι πολύ εγωίστρια, αλλά εγώ θα πάω να του μιλήσω», υποστηρίζει και παρά τον «πόνο» της, νιώθει δικαιωμένη από την τακτική της, αφού παραμένει δίπλα στον άνθρωπο που λατρεύει. Και όποτε μιλάει για εκείνον, το στόμα της στάζει μέλι. «Ο Νίκος είναι άντρας με όλη τη σημασία. Κάτι που είναι δυσεύρετο πια. Είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς και να ακουμπήσεις πάνω του. Από την πρώτη στιγμή της σχέσης ήξερα πως είναι άντρας για οικογένεια, άντρας που σε προστατεύει. Αυτός ήταν από την αρχή της σχέσης το ισχυρό στοιχείο. Κι εκείνος έχει βάλει τους κανόνες και τους όρους. Έτσι όπως κινήθηκε εκείνος, έτσι πορεύτηκα κιόλας».

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο Περιοδικό YES!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου