ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΞΕΧΑΣΤΕ αυτά που ξέρατε για το sεχ... Αυτοί είναι οι μύθοι που... καταρρίπτονται από επιστήμονες!


Με την ερωτική επιθυμία των Ελλήνων να βρίσκεται στο ναδίρ εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας και του φόβου της ανεργίας, οι ειδικοί του..
Ινστιτούτου Μελέτης των Ορολογικών Παθήσεων μας ωθούν να αναθεωρήσουμε όσα πιστεύαμε γι το sex, καταρρίπτοντας 12 δημοφιλείς μύθους, ενώ παράλληλα καταγράφουν την επίδραση της οικονομικής κρίσης στη σεξουαλική λειτουργία ανδρών και γυναικών.


Το πόρισμα των μελετών που δημοσιεύονται με αφορμή τν Ευρωπαϊκή Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, η οποία συμπίπτει με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δείχνουν ότι μόνο το 21% των γυναικών θεωρεί πως... το μέγεθος μετρά περισσότερο στο sex και πως η σεξουαλική πράξη δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 5,4 λεπτά. Επίσης, τα περισσότερα ζευγάρια ακόμα και προ ύφεσης έκαναν sex μόλις μία φορά την εβδομάδα, ενώ ο ερχομός ενός παιδιού δρα καταλυτικά στη σεξουαλική τους ζωή, με το 50% των ζευγαριών να τη χαρακτηρίζει «κακή» μετά τη γέννηση του απόγονου


Μύθος αποδεικνύονται επίσης το ότι η αυτοϊκανοποίηση σταματά όταν υπάρχει σεξουαλικός σύντροφος, καθώς συνεχίζεται για το 85% των ανδρών και το 45% των γυναικών. Σχολιάζοντας τα ευρήματα των μελετών και την επίδραση των συνθηκών που επικρατούν στην εποχή μας, ο καθηγητής Ουρολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΙΜΟΠ, κ. Δημήτρης Χατζηχρήστου, επισημαίνει πως η οικονομική κρίση αποτελεί πηγή μόνιμου στρες και ισοπεδώνει την ερωτική επιθυμία.

«Καταλυτικό ρόλο παίζει και η ανεργία, που τετραπλασιάζει τον κίνδυνο σεξουαλικής δυσλειτουργίας, όσο δηλαδή την επηρεάζει και η καρδιοπάθεια. Το sex δρα καθοριστικά στη ζωή μας, είναι το σφουγγάρι του μαυροπίνακα που τα σβήνει όλα. Όταν βέβαια είμαστε μπλοκαρισμένοι από τα χαράτσια και την ανεργία, δεν προσλαμβάνουμε καν τα ερωτικά ερεθίσματα».

simantra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου